Πολιτική Σάββατο 2/01/2021, 13:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς σχέδιο τα περιοριστικά μέτρα

φωτ. InTime News

Σφοδρή κριτική στην απόφαση της κυβέρνησης να επαναφέρει για μία εβδομάδα καθολικό lockdown ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση, έπειτα από δυο μήνες lockdown, συνεχίζει στον δρόμο της αποτυχίας με την πανδημία έκτος ελέγχου. Μέσα στον πανικό της, αντιμετωπίζει την κοινωνία ως διακόπτη που ανοιγοκλείνει, χωρίς κανένα σχέδιο. Αρνείται την ενίσχυση του ΕΣΥ, τα μαζικά δωρεάν τεστ για τους πολίτες, την απαραίτητη επίταξη ιδιωτικών κλινικών, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις έκτακτες ανακοινώσεις και την επαναφορά καθολικού lockdown για μία εβδομάδα.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει να μην λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας. Προγραμματίζει άνοιγμα των σχολείων για άλλη μια φορά χωρίς να ακούει τους ειδικούς, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα και τεστ για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μόνο που κάνει είναι να κατηγορεί τους πολίτες για τη δική της αποτυχία.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα περιοριστικά μέτρα χωρίς σχέδιο, χωρίς ενίσχυση του συστήματος υγείας και χωρίς οικονομική ενίσχυση της κοινωνίας είναι καταδικασμένα να αποτύχουν. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τις παλινωδίες του κ. Μητσοτάκη, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News