Πολιτική Δευτέρα 28/12/2020, 13:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Πέτσας: Προτεραιότητα της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το άνοιγμα του λιανεμπορίου

Στ. Πέτσας: Προτεραιότητα της κυβέρνησης να ανοίξουν τα σχολεία

Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν τα σχολεία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σημειώνοντας πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση της υπουργού Παιδείας με τους ειδικούς προκειμένου να τεθεί το πλαίσιο για το άνοιγμα των σχολικών βαθμίδων.

Όπως τόνισε πως μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, οπότε και λήγουν τα ισχύοντα μέτρα, έχουμε πολλές μέρες μπροστά μας και δεν πρέπει να εφησχυάζουμε.

Για το άνοιγμα του λιανεμπορίου απάντησε πως «πρέπει να δούμε πώς θα είμαστε την επόμενη εβδομάδα και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

«Σιγά- σιγά ξεδιπλώνουμε το σχέδιό μας. Προτεραιότητά μας είναι το άνοιγμα των σχολείων. Θα δουμε τι θα γίνει με τους άλλους κλάδους. Ας τηρήσουμε τα μέτρα και όλα θα πάνε καλά» είπε.

Απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο χαλάρωσης των μέτρων την Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια, ενώ επανέλαβε πως στον βαθμό που θα συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συνεχίσει τη στήριξη που παρέχει σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που υφίστανται τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσης.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News