Life & Arts Τρίτη 11/01/2022, 21:24
LIFE & ARTS

Οι 7 πιο καλοπληρωμένοι σταρ του TikTok

Οι 7 πιο καλοπληρωμένοι σταρ του TikTok

Εκατομμύρια αποκόμισαν από το TikTok το 2021 οι top 7 πιο καλοπληρωμένοι σταρ της πλατφόρμας, ενώ κανείς τους δεν ξεπερνά την ηλικία των 25 ετών.

Σύμφωνα με τη λίστα των πολυεκατομμυριούχων του Forbes για το 2021 στην κορυφή της λίστας των σταρτ του TikTok βρίσκεται η κατά πάσα πιθανότητα πιο διάσημη σταρ που αναδέιχθηκε μέσω της πλατφόρμας κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, η Charli D’Amelio. Εκτός από τους χορούς της στο TikTok, η ίδια λάνσαρε δικά της ρούχα σε συνεργασία με την Hollister. Επίσης, μέσα στο 2021, η Charli μαζί με την αδερφή της Dixie ξεκίνησαν εκπομπές στο Hulu και το Snap Original.

Η Dixie έρχεται δεύτερη στη λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους σταρ του TikTok. Εμφανιζόταν συχνά στα χορευτικά της μικρότερης αδερφής της και εκμεταλλευόμενη τη φήμη που απέκτησε μέσω της πλατφόρμας έβγαλε δύο singles μέσα στο 2021, έκανε διάφορες συνεργασίες, ενώ παρουσίασε και τη δική της εκπομπή μέσω του YouTube.

Τρίτη έρχεται η Addison Rae, επίσης χορεύτρια και τραγουδίστρια στο TikTok. Μεταξύ των top 7 συγκαταλέγεται μόνο ένας άντρας ο Josh Richards, ο οποίος χορεύει και κάνει διάφορα σκετσάκια. Το Forbes υπολογίζει πως τα συνολικά ετήσια έσοδα των κορυφαίων σταρ του TikTok τριπλασιάστηκαν μέσα σε ένα χρόνο.

Αναλυτικά η λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους σταρτ του TikTok:

  1. Charli D’Amelio, 17,5 εκατ. δολάρια
  2. Dixie D’Amelio, 10 εκατ. δολάρια
  3. Addison Rae, 8,5 εκατ. δολάρια
  4. Bella Poarch, 5 εκατ. δολάρια
  5. Josh Richards, 5 εκατ. δολάρια
  6. Kris Collins, 4,8 εκατ. δολάρια
  7. Abani Gregg, 4,8 εκατ. δολάρια

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Το κορυφαίο app του 2021- Εκθρόνισε το Google

Πώς μία TikToker αντάλλαξε μία φουρκέτα για ένα σπίτι

To TikTok κάνει business με την viral φέτα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS