Business & Finance Τρίτη 3/08/2021, 19:40
ΑΓΟΡΕΣ

Robinhood: Ράλι 16% η μετοχή της στα 43 δολάρια

Την περασμένη Παρασκευή και χθες η μετοχή σημείωσε κέρδη περί του 7%

Robinhood: Ράλι 16% η μετοχή της στα 43 δολάρια

Η απογοήτευση από την είσοδο της Robinhood στο χρηματιστήριο, ούτε λίγο ούτε πολύ κράτησε μόλις τρεις συνεδριάσεις, καθώς σήμερα κατά την τέταρτη ημέρα διαπραγμάτευσής της, πήρε το «αίμα» της πίσω. 

Συγκεκριμένα με ένα ράλι σχεδόν 16%, η τιμή της μετοχής της επενδυτικής πλατφόρμας που βρέθηκε στο επίκεντρο της επενδυτικής φρενίτιδας στις αρχές του τρέχοντος έτους όχι μόνο έχει ξεπεράσει τα 38 δολάρια -την αρχική τιμή της στην Αρχική Δημόσια Προσφορά της-, αλλά πλέον διαπραγματεύεται πάνω από τα 43 δολάρια (43,88 δολάρια), επίπεδο που είχε ορισθεί ως τον ανώτατο κατά την ΙΡΟ της. 

Το χρηματιστηριακό ντεμπούτο της Robihood ήταν από τα πιο πολυαναμενόμενα της φετινής χρονιάς. Όμως σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε τις μεγάλες προσδοκίες, καθώς στην πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης πραγματοποίησε «βουτιά» περισσότερο του 20%. 

Την περασμένη Παρασκευή και χθες η μετοχή σημείωσε κέρδη περί του 7% και σήμερα επιδόθηκε σε υψηλές πτήσεις. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγει το Bloomberg, το χρηματιστηριακώς διαπραγματεύσιμο κεφάλαιο (ETF) Ark Innovation της Κάθι Γουντ, έχει στην κατοχή της 4,9 εκατ. μετοχές της Robihood. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News