Business & Finance Κυριακή 10/07/2022, 09:02
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Elon Musk: Σιωπή για το Twitter, κοιτά προς τον Άρη

Elon Musk: Σιωπή για το Twitter, κοιτά προς τον Άρη

Το ετήσιο Sun Valley Conference της Allen & Co. αποκαλείται συχνά και «κατασκήνωση για δισεκατομμυριούχους», γιατί συγκεντρώνει πάντα αρκετούς από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους CEOs του κόσμου. Φέτος, όλα τα μάτια στο συνέδριο ήταν στραμμένα στον Elon Musk, έπειτα και από την κατάρρευση της συμφωνίας του για την εξαγορά του Twitter.

Όταν ο Musk ανέβηκε στην σκηνή για την κεντρική ομιλία του συνεδρίου, η οποία συνήθως δίνεται από θρυλικούς επενδυτές όπως ο Warren Buffett, πολλοί απογοητεύτηκαν. Ο CEO της Tesla αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμφωνία για το Twitter, αν και επανέλαβε τη δυσαρέσκειά του για τη μεταχείριση της πλατφόρμας προς τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα δεδομένα των χρηστών.

Αντί για το φλέγον θέμα των ημερών, ο Musk προτίμησε να μιλήσει για το όραμά του για το μέλλον της ανθρωπότητας στον Άρη, σύμφωνα με το Bloomberg.

Όπως είπε, ο Άρης είναι ένα «ασφαλιστήριο ζωής» για την ανθρωπότητα, για την περίπτωση καταστροφής της Γης. Ο κόκκινος πλανήτης είναι απαραίτητος για να συνεχιστεί η ανθρώπινη ζωή, όταν ο ήλιος τελικά καεί, πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ο Musk δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του προς την κυβέρνηση Biden, την οποία κατηγορεί ότι «σνομπάρει» την Tesla στην προσπάθειά της να υποστηρίξει τη χρήση των ηλεκτρικών οχημάτων.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Ο Μασκ, το Twitter και τα bot: Κατέρρευσε το πολύκροτο «love story»;

Elon Musk: Άκυρο το deal για το Twitter

Ο Elon Musk δεν μπορεί «απλώς» να εγκαταλείψει τη συμφωνία του στο Twitter

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News