Business & Finance Παρασκευή 17/06/2022, 10:15
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Twitter: Σήμα για απολύσεις έδωσε ο Elon Musk στους εργαζόμενους

Twitter: Σήμα για απολύσεις έδωσε ο Elon Musk στους εργαζόμενους

Για απολύσεις ανησυχούν οι εργαζόμενοι του Twitter, έπειτα από την πρώτη συνάντηση που είχαν με τον Elon Musk, στο πλαίσιο της πρότασής του να εξαγοράσει την πλατφόρμα των social media αντί 44 δισ. δολαρίων. 

«Πρέπει να βγάζουμε περισσότερα από όσα ξοδεύουμε», είπε ο Musk στους υπαλλήλους κατά τη διάρκεια της συνάντησης χθες, σύμφωνα με το Business Insider. 

«Δεν πρέπει να λέω ‘εμείς’», πρόσθεσε. «Η εξαγορά δεν έχει ολοκληρωθεί».

Ο Μασκ είπε επίσης ότι η εταιρεία θα πρέπει να κάνει έναν «εξορθολογισμό» του αριθμού των εργαζομένων της και επανέλαβε τις γνωστές απόψεις του για την τηλεργασία. 

«Η τάση πρέπει οπωσδήποτε να είναι ισχυρή προς την εργασία από το γραφείο, αλλά αν κάποιος είναι εξαιρετικός, τότε η εξ αποστάσεως εργασία μπορεί να είναι οκ», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα ο Musk εξέδωσε τελεσίγραφο στο προσωπικό της Tesla, λέγοντας πως όποιος δεν επιστρέψει στο γραφείο θα πρέπει να παραιτηθεί.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη ευκαιρία για το προσωπικό του Twitter να κάνει απευθείας ερωτήσεις στον Musk από την ανακοίνωση της προσφοράς εξαγοράς του τον Απρίλιο.

Ορισμένοι υπάλληλοι εκφράζουν θυμό και απογοήτευση γύρω από το ενδεχόμενο το Twitter να περάσει στα χέρια του Musk, ενώ άλλοι έχουν παραιτηθεί ή σχεδιάζουν να το κάνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Ο Μασκ προειδοποιεί: Θα κάνει πίσω αν δεν μάθει πόσα spam bots έχει το Twitter

Μπορεί να καταρρεύσει η εξαγορά του Twitter; Το μάθημα από 4 αποτυχημένα deals του παρελθόντος

Μπορεί το Twitter να καταστρέψει την Tesla;

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News