Κοινωνία Δευτέρα 28/06/2021, 12:38
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο

Γλυκά Νερά: Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον 33χρονο

Την προσωρινή αφαίρεση της γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας από τον πατέρας της και καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της μητέρας της, αποφάσισε η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθήνας.

Μάλιστα, η εισαγγελική αρχή ανέθεσε την επιμέλεια του μικρού παιδιού στην οικογένεια της Κάρολαϊν, έχοντας ως γνώμονα την ομαλή σωματική και ψυχική διάπλαση του παιδιού.

Η οικογένεια του θύτη, Μπάμπη Αναγωνστόπουλου, θα έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το μωρί πέντε ημέρες τον μήνα, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, αποκλειστικά στην Αλόννησο, όπου διαμένουν οι γονείς της Κάρολαϊν. 

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο σχετικός φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθί εφεξής την άσκηση της καλής επιμέλειας στη μικρή Λυδία.

Και οι δύο οικογένειες μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News