Κοινωνία Τετάρτη 23/06/2021, 10:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επιμέλεια της Λυδίας ζητάει η οικογένεια της Καρολάιν

Την επιμέλεια της Λυδίας ζητάει η οικογένεια της Καρολάιν

Στο στάδιο της κοινωνικής έρευνας από την εισαγγελία ανηλίκων βρίσκεται η διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς έχει ζητήσει να της δοθεί η επιμέλεια όπως είπε ο δικηγόρος της, Θανάσης Χαρμάνης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ o κ. Χαρμάνης επανέλαβε ότι η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν είναι συντετριμμένη από τον χαμό του παιδιού της και από την αποκάλυψη ότι δολοφόνος ήταν ο σύζυγος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες ο συζυγοκτόνος έρχεται να εντείνει τον πόνο.

«Η μητέρα της Καρολάιν φιλούσε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα του παιδιού της» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε. «Εδώ έχουμε έναν θάνατο μαρτυρικό. Επί έξι λεπτά είχε το χρόνο να υπαναχωρήσει. Αυτοί που διαπράττουν ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής παραδίνονται αμέσως.»

Για την επιμέλεια της Λυδίας η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, είπε στον δικηγόρο: «Μου πήραν το παιδί μου, να μου πάρουν και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή». 

Από την άλλη πλευρά, και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου θέλουν την επιμέλεια του παιδιού, αλλά πρακτικά η συνεπιμέλεια δεν είναι δυνατή. Αύριο, θα υποβληθούν υπομνήματα στην εισαγγελέα.

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο δράστης

Μετά τη μαραθώνια απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή, ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε άμεσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει οδηγηθεί σε κελί της 6ης πτέρυγας με ακόμη τρεις κρατουμένους. 

Μοιράζεται το κελί του με δύο κρατούμενους που εκτίουν ποινή για ναρκωτικά και έναν που έχει καταδικαστεί για λαθρεμπόριο. 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News