LIFE & ARTS

Ιούνιος με επιστροφές και δράση στο Netflix

Ιούνιος με επιστροφές και δράση στο Netflix

Μπορεί αυτή τη στιγμή οι συνδρομητές του Netflix να μετράνε τις ώρες, ανυπομονώντας για την αυριανή πρεμιέρα του 4ου κύκλου του «Stranger Things», ωστόσο η διαδικτυακή πλατφόρμα δημοσίευσε μόλις τον κατάλογο των ταινιών και των σειρών που θα προσγειωθούν στις οθόνες μας μέσα στον Ιούνιο.

Ξεκινώντας από τις πρώτες, εκεί έχουμε κατά βάση μεγάλες επιστροφές. Το «Borgen» (2/6), το εξαιρετικό πολιτικό θρίλερ από την Δανία, προχωρά περισσότερο με την Υπουργό Εξωτερικών Μπιργκίτε Νούμπορ να βάζει σε κίνδυνο την καριέρα της, εξαιτίας μιας διαφωνίας για τα πετρέλαια, που απειλεί να εξελιχθεί σε παγκόσμια κρίση.

Επιστροφή και για το δημοφιλέστατο «Peaky Blinders» (10/6), με τον έκτο και πιθανότατα τελευταίο κύκλο του, να μας στέλνει ξανά στον ατμοσφαιρικό κόσμο της οικογένειας Σέλμπι. Οι τελευταίοι βιώνουν μια μεγάλη απώλεια, ενώ το τέλος της ποτοαπαγόρευσης ωθεί τον Τόμι (Κίλιαν Μέρφι) στο εμπόριο οπίου και σε μια αναγκαστική συμμαχία με τους εχθρούς του. Στις 22/6 τέλος καταφθάνει και η τρίτη σεζόν της «Ακαδημίας της Ομπρέλας», με την δυσλειτουργική (αλλά αγαπημένη) οικογένεια υπερηρώων να μπλέκει σε καινούριες περιπέτειες. Εκεί θα κάνει ντεμπούτο με την νέα του ταυτότητα φύλου και ο Ελιοτ Πέιτζ, σε μια σημαντική στιγμή για την εκπροσώπηση των τρανς χαρακτήρων στην οθόνη.

Περνώντας και στις ταινίες, πρεμιέρα κάνει το μπασκετικό «Hustle» (8/6), με τον Ανταμ Σάντλερ στον ρόλο ενός αποτυχημένου σκάουτερ, ο οποίος ανακαλύπτει ένα σπουδαίο ταλέντο στην Ισπανία και βλέπει τη μοίρα του να αλλάζει. Πολύ αξιόλογο είναι και το «Trees of Peace» (10/6) της Αλάνα Μπράουν, που αφηγείται την πραγματική ιστορία τεσσάρων γυναικών, οι οποίες αναπτύσσουν σπουδαίους δεσμούς, καθώς βρίσκονται εγκλωβισμένες κατά την διάρκεια της γενοκτονίας στη Ρουάντα το 1994.

Τέλος για όσους έχουν διάθεση για δράση, στις 17/6 κυκλοφορεί το «Spiderhead: Υπό το βλεμμα της αράχνης». Ο σκηνοθέτης του «Top Gun: Maverick», Τζόζεφ Κοζίνσκι, ενορχηστρώνει μια περιπέτεια με τους λαμπερούς Μάιλς Τέλερ και Κρις Χέμσγουορθ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε επίσης:

Διαδικτυακές απάτες: 10 λόγοι που πέφτουμε θύματα – Τι να κάνετε

Η πιο ακριβή φωτογραφία που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία

Η αγορά τέχνης βγήκε από την εντατική

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News