Life & Arts Πέμπτη 10/03/2022, 19:28
LIFE & ARTS

O Elon Musk απέκτησε στα κρυφά και άλλο παιδί – Το εξωφρενικό όνομά του

O Elon Musk απέκτησε στα κρυφά και άλλο παιδί – Το εξωφρενικό όνομά του

Μεγάλωσε η οικογένεια Μασκ-Γκριμς, καθώς υποδέχθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το δεύτερο παιδί της. Μιλώντας στο Vanity Fair, όπου και αποκάλυψε την γέννηση του παιδιού, η Γκριμς δήλωσε «δεν ξέρω τι σκεφτόμουν», αναφερόμενη στο γεγονός ότι το απέκρυψε από τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Επίσης στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε και το όνομα του κοριτσιού. Μετά τον μεγάλο γιο του ζευγαριού, τον περίπου δύο ετών X Æ A-XII, το δεύτερο παιδί ονομάστηκε Exa Dark Sideræl. Όπως σημείωσε όμως η ίδια, θα την αποκαλούν Υ, που ταιριάζει και με το ψευδώνυμο του αγοριού, Χ.

View this post on Instagram

A post shared by Elon Musk (@elonrmuskk)

Ο γιος του ζευγαριού X Æ A-XII

Η Υ γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 από παρένθετη μητέρα, λίγους μήνες μετά την επανασύνδεση του ζευγαριού έπειτα από περίπου τρία χρόνια χωρισμού.

«Θα προτιμούσα να αναφέρομαι σε αυτόν (Μασκ) ως σύντροφό μου, αλλά είμαστε πολύ ρευστοί. Μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Είμαστε κολλητοί. Βλεπόμαστε όλη την ώρα… Έχουμε τη δική μας σχέση και δεν αναμένω από άλλους να το καταλάβουν», σημείωσε η Γκριμς.

Ερωτώμενη σχετικά με το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί, η ίδια δήλωσε «είμαστε στα καλύτερά μας. Απλώς χρειάζεται να είμαστε ελεύθεροι». Επίσης, τόνισε ότι πάντοτε ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, με τουλάχιστον τρία ή τέσσερα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο πενηντάχρονος Μασκ είναι χωρισμένος από την συγγραφέα Justine Wilson, με την οποία έχει πέντε γιους: τους δίδυμους Griffin and Xavier 17 ετών και τα τρίδυμα Damian, Saxon και Kai 16 ετών.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο 19χρονος που παρακολουθεί Musk, Bezos και Gates: Πανέξυπνος επιχειρηματίας ή εκβιαστής;

Τσιπ στον εγκέφαλο: Προ των πυλών για τις πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους η εταιρεία του Έλον Μασκ

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της γης πήρε θέση: Πώς ο Elon Musk βοηθά την Ουκρανία

Ο φιλάνθρωπος E. Musk – Δώρισε μετοχές της Tesla αξίας 5,7 δισ. δολαρίων

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News