Life & Arts Κυριακή 25/04/2021, 09:24
LIFE & ARTS

Ο Elon Musk προσθέτει την παρουσίαση του SNL στο βιογραφικό του

Ο Elon Musk προσθέτει την παρουσίαση του SNL στο βιογραφικό του

Οραματιστής επιχειρηματίας, ιδρυτής των Tesla, SpaceX και Neuralink, πατέρας 6 γιων, ο μικρότερος εκ των οποίων ονομάζεται X AE A-12.

Τώρα ο Ίλον Μασκ ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη ένα στοιχείο στο πλούσιο βιογραφικό του. Θα παρουσιάσει την έναρξη του σατιρικού σόου Saturday Night Live (SNL), που προβάλλεται εδώ και χρόνια από το NBC, στις 8 Μαΐου.  

Tο SNL δεν μας έχει συνηθίσει να επιλέγει επιχειρηματίες σε αυτόν τον ρόλο. Προτιμά ηθοποιούς, τραγουδιστές, σελέμπριτις.

Ωστόσο τα φημισμένα tweets του ταλαντούχου κ. Μασκ και η εν γένει εκκεντρική δημόσια παρουσία του ήταν αρκετά για να του χαρίσουν τη θέση. Όπως εξάλλου σχολιάζει η Wall Street Journal «έχει κάνει τον σόουμαν εδώ και χρόνια για τις εκδηλώσεις προβολής των νέων προϊόντων των εταιρειών του, το διασκεδάζει να έχει επάνω του προβολείς και έχει επανειλημμένα συμμετάσχει σε podcast κωμικών».  

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι έχει κάνει μία σειρά από cameos σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, όπως τα Iron Man 2, The Big Bang Theory, South Park και The Simpsons.

Αυτή τη στιγμή είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και σε απόσταση αναπνοής από τον πρώτο, που δεν είναι άλλος από τον μεγάλο ανταγωνιστή του, Τζεφ Μπέζος. Πολύ πρόσφατα επικράτησε του Μπέζος στη μάχη για το ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την επιστροφή του ανθρώπου στη Σελήνη. Η NASA επέλεξε τη SpaceX, κάτι που μάλλον φούντωσε περαιτέρω τη διαμάχη. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News