Business & Finance Παρασκευή 14/05/2021, 12:58
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΞΕΕ: Έτοιμα τα ξενοδοχεία να εφαρμόσουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

Αλ. Βασιλικός: Η αξιοπιστία της Ελλάδας μπορεί να κάνει τη διαφορά αυτό το καλοκαίρι

ΞΕΕ: Έτοιμα τα ξενοδοχεία να εφαρμόσουν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα

«Πρώτος κοινός στόχος όλων είναι η υγεία», ήταν το κυρίαρχο μήνυμα που επικράτησε στις επαφές του προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος Αλέξανδρου Βασιλικού και του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα με εκπροσώπους του τουρισμού στην Κρήτη.

Οι κ. Βασιλικός και Αρκουμανέας ολοκλήρωσαν χθες την κοινή διήμερη περιοδεία τους στην Κρήτη εν όψει του σημερινού ανοίγματος του τουρισμού. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΞΕΕ διαπιστώθηκε πως ο ξενοδοχειακός κλάδος – όπως και πέρυσι – είναι έτοιμος να εφαρμόσει τα νέα αναβαθμισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα θωρακίζοντας την ασφάλεια όλων αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας.

«Η αξιοπιστία της χώρας και η σχέση εμπιστοσύνης με τους φίλους της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, μπορούν να κάνουν τη διαφορά αυτό το καλοκαίρι. Το προφίλ ασφάλειας της χώρας συνιστά απόλυτα κρίσιμη διάσταση του τουριστικού προϊόντος μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόσθεσε: «Ο κλάδος μας όπως και πέρυσι είναι έτοιμος να εφαρμόσει τα νέα αναβαθμισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα θωρακίζοντας την ασφάλεια όλων αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας. Κοινός στόχος, κοινή προσπάθεια όλων μας, είναι το κοινό καλό της ανοικτής και ασφαλούς φιλοξενίας».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News