Business & Finance Κυριακή 10/04/2022, 15:25
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Binance Holdings: Είσοδος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Κατ’ αρχήν έγκριση από την αρμόδια αρχή

Binance Holdings: Είσοδος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Κατ’ αρχήν έγκριση από την αρμόδια αρχή

Κατ’ αρχήν έγκριση από την αρμόδια χρηματοοικονομική αρχή του Άμπου Ντάμπι έλαβε η Binance Holding Lgt ώστε να λειουργεί ως broker εικονικών περιουσιακών στοιχείων.

Σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής της εταιρείας για τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική και πρώην στελέχους της ADGM, Richard Teng στο Bloomberg, «το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο χρειάζεται ακόμα να ολοκληρώσει τη διαδικασία αίτησης».

Εάν η πλήρης αδειοδότηση για το Άμπου Ντάμπι -την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων- είναι επιτυχής, το χρηματιστήριο είπε ότι θα μπορούσε στη συνέχεια να προσφέρει τις υπηρεσίες εικονικών περιουσιακών στοιχείων του σε πελάτες σε όλη την περιοχή MENA μέσω μιας θυγατρικής, της Binance (AD) Ltd. δίνοντας ώθηση στην εταιρεία να επεκτείνει την παρουσία της στον Περσικό Κόλπο, μετά από εγκρίσεις στο Μπαχρέιν και το Ντουμπάι, την εμπορική πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

«Η Binance συνεργάζεται με τις διεθνείς αρχές, όπως η ADGM, ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής της να τηρεί τα παγκόσμια πρότυπα και να ενθαρρύνει συλλογικά τις εξελίξεις και τη βιώσιμη ανάπτυξη του κρύπτο-οικοσυστήματος», δήλωσε ο Teng.

moneyreview.gr με πληροφορίες από το bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Στήνουν κόλπο στα ρωσικά ομόλογα: Ποιοι πλουτίζουν από τον πόλεμο

Πρώην σύμβουλος του Πούτιν: Αν η Δύση κάνει αυτό, ο πόλεμος θα σταματήσει

Χρ. Σταϊκούρας: Με ποιες ξένες τράπεζες θα συναντηθεί στη Νέα Υόρκη

Ποιο κρυπτονόμισμα έδωσε κέρδη 1.300% το 2021

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News