Business & Finance Τετάρτη 6/10/2021, 19:06
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Manchester United: Βουτιά 15% για τη μετοχή στη Wall Street

Manchester United: Βουτιά 15% για τη μετοχή στη Wall Street

Διψήφιες απώλειες εμφανίζει σήμερα η μετοχή της Manchester United στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, η οποία διολισθαίνει κατά τουλάχιστον 15%. 

Οι ρευστοποιήσεις κλιμακώθηκαν, μετά την απόφαση των βασικών μετόχων να προχωρήσουν στην πώληση ενός μεριδίου μετοχών, μέσω του χρηματιστηρίου. 

Όμως, η σημερινή συνεδρίαση εξελίσσεται σε ακόμα χειρότερη για τον βασικό χορηγό της αγγλικής ομάδας, την TeamViewer, η οποία κατακρημνίζεται κατά 28% στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. 

Man United share price drop is exceeded by that of its shirt sponsor

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επί τα χείρω αναθεώρηση των προβλέψεων για τα κέρδη του 2021, καθώς καταγράφεται εξασθένηση της ζήτησης για λογισμικά, τα οποία αφορούν την τηλεργασία. 

H Μάντσεστερ είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλο τον κόσμο, έχοντας φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Στα 143 χρόνια «ζωής», έχει κατακτήσει συνολικά 66 τίτλους. 

Τη φετινή μεταγραφική περίοδο, κατάφερε να επανεντάξει στον δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, με την ελπίδα να την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.  

Ιδιοκτήτες είναι τα μέλη της οικογένειας Γκλέιζερς, επιχειρηματιών από τις ΗΠΑ. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News