Business & Finance Δευτέρα 22/02/2021, 18:39
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 16 θέσεις αορίστου χρόνου

H προθεσμία λήγει στις 12 Μαρτίου

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 16 θέσεις αορίστου χρόνου

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την πλήρωση 16 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 12 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο [email protected]

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4).

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News