Business & Finance Παρασκευή 12/02/2021, 15:54
BUSINESS & FINANCE

Νέο διοικητή στον ΕΟΠΥΥ αναζητά το ΑΣΕΠ

Προκηρύχθηκαν 68 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Νέο διοικητή στον ΕΟΠΥΥ αναζητά το ΑΣΕΠ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του διοικητή και μη εκτελεστικού προέδρου στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι υπηρετούν στον δημόσιο τομέα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, αλλά και όσοι δεν εργάζονται στο δημόσιο, αρκεί να πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλον ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο ΑΣΕΠ. Η προθεσμία ξεκινάει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και εκπνέει την Τρίτη 9 Μαρτίου και ώρα 2.00 το μεσημέρι.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

68 θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό

Ταυτόχρονα, το ΑΣΕΠ προκήρυξε 68 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη εργασιών Υποβρυχίων στο Πολεμικό Ναυτικό.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει την 1η Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 2.00 το μεσημέρι.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News