Business & Finance Τρίτη 14/12/2021, 11:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lamda Development: Επτά προσφορές για έργα βασικών υποδομών στο Ελληνικό

Lamda Development: Επτά προσφορές για έργα βασικών υποδομών στο Ελληνικό

Στον αριθμό των επτά ανήλθαν οι προσφορές που έλαβε η Lamda Development για την κατασκευή των πρώτων έργων που αφορούν βασικές υποδομές στο Ελληνικό, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των προσφορών και στη συνέχεια η εταιρεία θα προχωρήσει στην ανακοίνωση της ανάδοχης εταιρείας, ανακοίνωση που θα έρθει τον Φεβρουάριο του 2022. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η LAMDA Development S.A. (η “Εταιρεία”) σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι χθες 13.12.2021 υποβλήθηκαν προσφορές από επτά (7) εταιρείες στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή των πρώτων, βασικών έργων υποδομής του Ελληνικού.

Η Εταιρεία ενημερώνει ότι θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των προσφορών και εντός του Φεβρουαρίου 2022 θα ανακοινωθεί ο ανάδοχος».

Παραδίδεται το πρώτο έργο στο Μητροπολιτικό Πάρκο – Εγκαίνια στις 20 Δεκεμβρίου

Έξι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης για το Ελληνικό, η Lamda Development παραδίδει το πρώτο έργο στο Μητροπολιτικό Πάρκο, το Experience Park, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου. 

Το Experience Park καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, στον χώρο του πρώην αερολιμένα της Αθήνας, όπου δεσπόζουν τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία. 

Στο πάρκο, το οποίο σχεδιάστηκε σύμφωνα με τη βιοποικιλότητα της περιοχής, φυτεύτηκαν 500 δέντρα και 55.000 φυτά από μεσογειακές ποικιλίες.  

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό: Παραδίδεται το πρώτο έργο στο Μητροπολιτικό Πάρκο – Εγκαίνια στις 20 Δεκεμβρίου

Ελληνικό: Πώς θα μοιάζει το νέο Commercial Hub (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News