Business & Finance Δευτέρα 13/12/2021, 17:45
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνικό: Παραδίδεται το πρώτο έργο στο Μητροπολιτικό Πάρκο – Εγκαίνια στις 20 Δεκεμβρίου

Ελληνικό: Παραδίδεται το πρώτο έργο στο Μητροπολιτικό Πάρκο – Εγκαίνια στις 20 Δεκεμβρίου

Έξι μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης για το Ελληνικό, η Lamda Development παραδίδει το πρώτο έργο στο Μητροπολιτικό Πάρκο, το Experience Park, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 20 Δεκεμβρίου. 

Το Experience Park καλύπτει μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, στον χώρο του πρώην αερολιμένα της Αθήνας, όπου δεσπόζουν τα τρία υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα από το υπουργείο Πολιτισμού ως νεότερα μνημεία. 

Στο πάρκο, το οποίο σχεδιάστηκε σύμφωνα με τη βιοποικιλότητα της περιοχής, φυτεύτηκαν 500 δέντρα και 55.000 φυτά από μεσογειακές ποικιλίες.  

«To βιωματικό αυτό πάρκο είναι η αρχή ενός νέου τρόπου ζωής. Αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό που μας περιμένει όλους για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα της πόλης, να εξερευνήσουμε, να χαλαρώσουμε, αλλά και να ζήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες κοντά στη φύση» σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Lamda Development. 

Η είσοδος των πολιτών είναι ελεύθερη για όλους, ενώ το ωράριο λειτουργίας είναι 5.00 το απόγευμα με 10.00 βράδυ τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα – αργίες. 

Το Experience Park είναι προσβάσιμο από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση του μετρό Ελληνικό. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών παρέχεται χώρος δωρεάν στάθμευσης.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Lamda: Στα 209 εκατ. ευρώ τα κέρδη 9μηνου – Άνοδος 23% στα EBITDA των malls

Ελληνικό: Πώς θα μοιάζει το νέο Commercial Hub (βίντεο)

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News