Business & Finance Δευτέρα 11/10/2021, 15:58
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Wolt: Ξεκινάει παραδόσεις προϊόντων ομορφιάς της DUST+CREAM

Wolt: Ξεκινάει παραδόσεις προϊόντων ομορφιάς της DUST+CREAM

Τη συνεργασία με τα DUST+CREAM, την ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, ανακοίνωσε η Wolt, προχωρώντας στην κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων ομορφιάς μέσα σε περίπου 30 λεπτά. 

Η συνεργασία αφορά σε πρώτη φάση δύο καταστήματα στην Αττική (Ερμού 85, Αθήνα & Σιβιτανίδου 8, Καλλιθέα) και ένα στη Θεσσαλονίκη (Αλ. Παπαναστασίου 150, Χαριλάου).   

Οι πελάτες της εφαρμογής μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα ποιοτικών προϊόντων άνω των 600 κωδικών -από προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, κρέμες και καλλυντικά, μέχρι είδη προσωπικής φροντίδας- που συνοδεύονται από φωτογραφίες, ώστε η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. 

Διαβάστε επίσης: Ε-delivery: Η είσοδος της Pop και το ενδιαφέρον της Jokr

Οι πελάτες της Wolt σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια, θα παραγγέλνουν τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς από το σπίτι ή το γραφείο τους, με την παραγγελία να έρχεται στην επιλεγμένη τοποθεσία σε περίπου 30 λεπτά.  

Οι παραδόσεις θα γίνονται επτά ημέρες την εβδομάδα, από το πρωί έως το βράδυ, με δυνατότητα live tracking για την παρακολούθηση της εξέλιξης της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο και με την επιλογή της ανέπαφης παράδοσης. 

Ο Δημήτρης Καρέλος, γενικός διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την DUST+CREAM, η οποία έρχεται να εμπλουτίσει τις επιλογές των πελατών μας. Η είσοδος της Wolt στην αγορά της λιανικής αναπτύσσεται δυναμικά και στόχος μας είναι να φέρνουμε στους πελάτες μας, ότι τους φέρνει χαρά πάντα με την μοναδική εμπειρία της Wolt». 

Διαβάστε επίσης: Μικρή λιανική: Μάχη των «μεγάλων» για τον τζίρο του 1 δισ. ευρώ

Από την πλευρά της DUST+CREAM, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Λέανδρος Καρακατσάνης, υπενθύμισε ότι «ζούμε στην ψηφιακή εποχή στην οποία οι καταναλωτές διαθέτουν πολλαπλά κανάλια αγορών. H συνεργασία της εταιρίας μας με την Wolt, υποδεικνύει το στρατηγικό μας προσανατολισμό παρέχοντας τη δυνατότητα μέσα από την εξαιρετική εφαρμογή και την υπηρεσία της Wolt να προμηθεύονται 7 ημέρες την εβδομάδα, τα αγαπημένα τους προϊόντα της DUST+CREAM». 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News