Business & Finance Δευτέρα 15/01/2024, 19:27
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca-Cola HBC: Αποχώρηση του CFO, Ben Almanzar – Αναλαμβάνει νέο ρόλο στη Β. Αμερική

Coca-Cola HBC: Αποχώρηση του CFO, Ben Almanzar – Αναλαμβάνει νέο ρόλο στη Β. Αμερική

Για την πρόθεσή του να αποχωρήσει για να αναλάβει ένα νέο ρόλο στη Βόρεια Αμερική ενημέρωσε την Coca-Cola HBC ο έως τώρα οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Ben Almanzar, ο οποίος όμως θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το τέλος Μαΐου 2024, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική μετάβαση των αρμοδιοτήτων του.

Στην ανακοίνωσή της η Coca-Cola HBC σημειώνει πως είναι προς αναζήτηση του επόμενου οικονομικού διευθυντή της, εξετάζοντας πιθανούς υποψηφίους τόσο εντός της εταιρείας όσο εκτός και θα γίνει ανακοίνωση όταν κριθεί σκόπιμο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Zoran Bogdanovic, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων στην Coca-Cola HBC, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ben για τη δέσμευση και την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρεία τα τελευταία τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, είχε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των στρατηγικών μας πρωτοβουλιών, στην πλοήγηση σε ένα δύσκολο εξωτερικό περιβάλλον, στην ανάπτυξη της ομάδας του και στην επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων. Εύχομαι στον Ben τα καλύτερα στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του».

Ο Ben Almanzar από την πλευρά του δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για όσα έχουμε επιτύχει τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ με μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων. Ως μακροπρόθεσμος μέτοχος, έχω κάθε εμπιστοσύνη στη μελλοντική επιτυχία της επιχείρησης. Παραμένω πλήρως επικεντρωμένος στη συνέχιση των ισχυρών επιδόσεων της εταιρείας και στη διασφάλιση μιας αποτελεσματικής μετάβασης, ώστε η Coca-Cola HBC να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις συναρπαστικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά της».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Where’s the beef? Πώς ένα διαφημιστικό σλόγκαν άλλαξε την ποπ κουλτούρα και τις εκλογές

Coca-Cola: Πώς θα ελαχιστοποιήσει τις συσκευασίες των προϊόντων της

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News