Business & Finance Παρασκευή 31/03/2023, 19:52
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Εντός του δίκαιου εύρους το τίμημα της δημόσιας πρότασης από Πειραιώς

Attica Group: Εντός του δίκαιου εύρους το τίμημα της δημόσιας πρότασης από Πειραιώς

Εντός του εύρους τιμών της μετοχής της Attica Group βρίσκεται το τίμημα εξαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς όπως αναφέρεται στην έκθεση της Eurobank που εκτελεί χρέη χρηματοοικονομικού συμβούλου. 

Ειδικότερα στην έκθεσή της η Eurobank σημειώνει ότι το προσφερόμενο αντάλλαγμα 1,855 ευρώ ανά μετοχή πληροί τις προϋποθέσεις που τίθενται στο άρθρο 9 παρ. 4 του Νόμου, και βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους αξίας ανά μετοχή, ενώ σημειώνεται επίσης ότι μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, η Τράπεζα Πειραιώς δε θα ζητήσει τη διαγραφή των Μετοχών από το Χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με τον χρηματοοικονομικό σύμβουλο προκρίνεται ένα εύρος τιμών για τη μετοχή της εταιρείας €1,60 – €2,08 (αξία συνόλου ιδίων κεφαλαίων Εταιρείας €345 – €449 εκατ.)

Στην έκθεση σημειώνεται επίσης ότι η Τράπεζα Πειραιώς δεν προτίθεται να επιφέρει αλλαγές στην επιχειρηματική στρατηγική και στους επιχειρηματικούς σκοπούς της Attica Group και προτίθεται να στηρίξει τις επιλογές της διοίκησης για περαιτέρω ανάπτυξη, μεταξύ άλλων, μέσω της ανακοινωθείσας συγχώνευσης με απορρόφηση της εισηγμένης στο Χ.Α. ANEK LINES.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

MIG: Στα 7,1 εκατ. ευρώ ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών από συνεχιζόμενες δραστηριότητες

Αύξηση κερδών, πωλήσεων και μεταφορικού έργου για την Attica Group

Attica Group: Αγοράζει οχηματαγωγό έναντι 13,4 εκατ. ευρώ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News