Business & Finance Παρασκευή 4/02/2022, 15:10
BUSINESS & FINANCE

Έχετε και κρυπτονομίσματα και dating app; Τότε είστε τυχεροί

Έχετε και κρυπτονομίσματα και dating app; Τότε είστε τυχεροί

Ένας στους τρεις κατά μέσο όρο παραδέχεται ότι είναι πιθανότερο να βγει ραντεβού με κάποιον που αναφέρει ότι έχει επενδύσει σε κρυπτονομίσματα στο προφίλ του σε κάποιο app γνωριμιών. Εκτός αυτού, σχεδόν τρεις στους τέσσερις θα έβγαιναν δεύτερο ραντεβού με κάποιον που πλήρωσε τον λογαρισμό του με bitcoin.

Αυτά προέκυψαν από έρευνα της Appinio για την επενδυτική πλατφόρμα eToro, όπου συμμετείχαν 2.000 ενήλικες στις ΗΠΑ στις αρχές του Ιανουαρίου. Και όχι μόνο! Σύμφωνα με την ίδια έρευνα σχεδόν το 20% όσων δεν βρίσκονται σε σχέση θα ενδιαφερόταν περισσότερο για κάποιον που έχει για εικόνα προφίλ ένα NFT.

Τα ευρήματα αυτά όμως έρχονται ενδεχομένως σε σύγκρουση με ένα άλλο αποτέλεσμα: Το 55% των ερωτηθέντων ελέγχει περισσότερες φορές τα επενδυτικά και τραπεζικά apps στο κινητό του, παρά το προφίλ του σε apps γνωριμιών.

«Πώς να ερωτευτείς (και να επενδύσεις τα χρήματά σου)»

Προκειμένου οι επενδύσεις αφενός και η προσωπική ζωή αφετέρου να έρθουν σε μία ισορροπία, το eToro δίνει τρεις συμβουλές, σε χαρακτηριστικό άρθρο στην ιστοσελίδα του με τίτλο «Πώς να ερωτευτείς (και να επενδύσεις τα χρήματά σου)».

Οι συμβουλές που δίνει η eToro ουσιαστικά βασίζονται στην υπόθεση ότι η αναζήτηση συντρόφου μέσω app και η αναζήτηση σωστής επένδυσης έχουν κοινές αρχές. Αρχικά προτείνει σε όσους στήνουν τώρα το προφίλ τους σε ένα dating app να λένε ειλικρινά ποιοι είναι και τι αποζητούν στον ιδανικό τους σύντροφο. Αντίστοιχα, συμβουλεύει, θα πρέπει να γνωρίζετε προτού επενδύσετε για ποιον λόγο θέλετε να το κάνετε. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να κάνετε ένα επενδυτικό σχέδιο που να ταιριάζει σε εσάς.

Δεύτερον, η eToro προτείνει να καθορίσετε εξ αρχής πόσο χρόνο και ενέργεια θέλετε να αφιερώσετε αφενός σε ένα dating app, αφετέρου στις επενδύσεις σας. Ιδίως όσον αφορά τις επενδύσεις σας θα πρέπει να βλέπετε σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όπου οι επενδυτικοί στόχοι αλλάζουν.

Τρίτον, συμβουλεύει η eToro, στην ανεύρεση της σωστής επένδυσης, όπως και στην ανεύρεση του σωστού συντρόφου, θα πρέπει να είστε εντελώς ειλικρινείς, διαφανείς και δίκαιοι. Όταν εξετάζετε το χαρτοφυλάκιό σας, τα πιστεύω σας θα πρέπει να εναρμονίζονται με τις επενδύσεις σας, αναφέρει χαρακτηριστικά η eToro, διότι θα σας βοηθήσει να επιμείνετε στους στόχους σας και να γνωρίζετε ότι τα χρήματά σας μπορούν να κάνουν διαφορά.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Σε ποιες χώρες χρησιμοποιούνται περισσότερο τα cryptos και γιατί

Το νεκροταφείο των πεθαμένων κρυπτονομισμάτων και η mega-απάτη του OneCoin

Η παγκόσμια υπερδύναμη που λανσάρει το δικό της ψηφιακό νόμισμα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News