Business & Finance Τρίτη 23/04/2024, 20:04
BUSINESS & FINANCE

Apple: Διαδικτυακή εκδήλωση στις 7η Μαΐου – Πιθανή η παρουσίαση νέων iPads

Apple: Διαδικτυακή εκδήλωση στις 7η Μαΐου – Πιθανή η παρουσίαση νέων iPads

Η Apple θα παρουσιάσει νέα προϊόντα στις 7 Μαΐου σε μια διαδικτυακή εκδήλωση, σύμφωνα με τις προσκλήσεις που στάλθηκαν στα μέσα ενημέρωσης την Τρίτη.

Η εκδήλωση, με την ονομασία «Let loose», θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της Apple. Οι εκδηλώσεις παρουσίασης της εταιρείας είναι συνήθως προηχογραφημένες.

 

Apple: Διαδικτυακή εκδήλωση στις 7η Μαΐου – Πιθανή η παρουσίαση νέων iPads-1
Η πρόσκληση της Apple για τις 7 Μαΐου

 

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα iPad αφού δεν ανακοινώθηκαν νέα μοντέλα το 2023. Το γραφικό της πρόσκλησης περιλαμβάνει το Apple Pencil, τη γραφίδα της εταιρείας για το iPad. Η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αναβαθμίσεις στο high-end iPad Pro, καθώς και ένα μεγαλύτερο iPad Air, σύμφωνα με αναλυτές και αναφορές.

Η εταιρεία κυκλοφορεί επίσης μερικές φορές νέα χρώματα για τα iPhones, τα Apple Watches και τα αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της άνοιξης. Η τελευταία φορά που η Apple πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης κατά τη διάρκεια της άνοιξης ήταν τον Μάρτιο του 2022, όπου ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση του iPad Air, μαζί με ένα iPhone χαμηλότερων προδιαγραφών.

Εκατομμύρια άνθρωποι συντονίζονται για να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εκδηλώσεις παρουσίασης της Apple, αντιπροσωπεύοντας ένα κρίσιμο κανάλι μάρκετινγκ για την εταιρεία.

Η Apple αναμένεται επίσης να προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις για την τεχνητή νοημοσύνη φέτος, πιθανότατα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών τον Ιούνιο.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC

Διαβάστε επίσης:

UBS: Υποβαθμίζει έξι big tech – Επιβραδύνεται η αύξηση των κερδών τους

Cook (Apple): Εξετάζει το ενδεχόμενο παραγωγής στην Ινδονησία

Κυβερνο-διακρίσεις και iPhones: Πώς η Apple χώρισε τον κόσμο στους έχοντες και στους μη έχοντες

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News