Business & Finance Πέμπτη 14/01/2021, 17:49
BUSINESS & FINANCE

Επεκτείνεται η συνεργασία Intralot – ΟΠΑΠ για τα αριθμολαχεία

Από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023

Επεκτείνεται η συνεργασία Intralot – ΟΠΑΠ για τα αριθμολαχεία

Το δικαίωμα επέκτασης για επιπλέον δύο έτη του συμβουλαίου με την Intralot άσκησε η ΟΠΑΠ Α.Ε., με τη συνεργασία των δύο εισηγμένων στον τομέα των αριθμολαχείων να επεκτείνεται από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αριθμολαχεία εντάσσονται τα παιγνίδια τύχης, τα οποία αφορούν στη σωστή πρόβλεψη τυχαίων αριθμών που προκύπτουν είτε από μηχανική είτε από ηλεκτρονική κληρωτίδα. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΚΙΝΟ, ΠΡΟΤΟ, SUPER 3, EXTRA 5.

Η επέκταση, σύμφωνα με την ενημέρωση της Intralot, παρέχει τη δυνατότητα χρήσης της προηγμένης λοταριακής λύσης «LotosX», η οποία λανσαρίστηκε το 2019.

Η συγκεκριμένη λύση αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και αυξάνει τη συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας παικτών. «Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΠΑΠ» αναφέρεται, χαρακτηριστικά.

H εξέλιξη αυτή -σε κάθε περίπτωση- έρχεται σε συνέχεια της συμφωνίας της Intralot με τους βασικούς πιστωτές για τη σύναψη σύμβασης δέσμευσης «lock-up», η οποία αναμένεται να δώσει ανάσες ρευστότητας στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για συμφωνία «lock-up» με μία «ad hoc» ομάδα ομολογιούχων, η οποία κατέχει ποσοστό μεγαλύτερο του 75% επί του συνόλου των ομολογιών τύπου «Senior Unsecured Notes», συνολικού ύψους 250 εκατ. και λήξεως το 2021. 

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, άσκησε το δικαίωμα επέκτασης για δυο επιπλέον έτη του συμβολαίου του με την INTRALOT για τη συνέχιση της συνεργασίας των δυο εταιριών στον τομέα των αριθμολαχείων από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023.

Η επέκταση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει στον ΟΠΑΠ την προηγμένη λοταριακή της λύση, στον πυρήνα της οποίας βρίσκεται η καινοτόμος πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών «LotosX» που λανσαρίστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, καθώς και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η λοταριακή λύση προσφέρει στον ΟΠΑΠ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναβαθμίζει την παικτική εμπειρία και να αυξάνει υπεύθυνα τη συμμετοχή της ελληνικής κοινότητας παικτών. Η σύγχρονη αυτή λύση έχει σχεδιαστεί να δημιουργεί ευέλικτα οικοσυστήματα που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και υποστηρίζει πλήρως τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΟΠΑΠ.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News