Business & Finance Πέμπτη 14/01/2021, 16:46
BUSINESS & FINANCE

Διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ ετοιμάζει η Wolt

Αρχικά στο κέντρο της Αθήνας

Διανομή προϊόντων σούπερ μάρκετ ετοιμάζει η Wolt

Την είσοδο στον κλάδο της διανομής προϊόντων σούπερ μάρκετ ανακοίνωσε η Wolt, η οποία προχώρησε στη δημιουργία της εταιρείας Wolt Market Greece, 100% θυγατρική της Wolt Greece.

Αντικείμενο της νέας εταιρείας είναι η παροχή της δυνατότητας καθημερινών αγορών από συνεργαζόμενα σούπερ μάρκετ, μέσω της εταιρικής πλατφόρμας.

Η νέα υπηρεσία, αρχικά, θα είναι διαθέσιμη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες περιοχές της πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζεται ότι η Wolt έγινε ιδιαιτέρως γνωστή στο ελληνικό κοινό, μέσω της παράδοσης (delivery) πακέτων φαγητού και καφέ. Μάλιστα, ο CEO και συνιδρυτής της εταιρείας, Miki Kuusi, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο moneyreview.gr εντυπωσιασμένος από την ελληνική αγορά.  

Η ανακοίνωση της Wolt

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια σημαντική εξέλιξη για την πορεία της Wolt στην Ελλάδα. Μόλις πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η σύσταση της εταιρίας Wolt Market Greece, που είναι 100% θυγατρική της Wolt Greece, και με την οποία έγινε το πρώτο βήμα για την είσοδο της Wolt στη διανομή προϊόντων super market.

Οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και πολύ σύντομα οι πελάτες της Wolt θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τις καθημερινές τους αγορές μέσα από την πλατφόρμα με την ίδια μοναδική ποιότητα που έκανε τη Wolt αγαπημένη επιλογή των foodies σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η νέα υπηρεσία που, αρχικά, θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, σταδιακά θα επεκταθεί στις υπόλοιπες περιοχές της πόλης και σκοπεύει να αλλάξει συνολικά την εμπειρία των αγορών ειδών super market, προσφέροντας:

  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων και επιλογών
  • Παράδοση μέσα σε μισή ώρα, όπως ισχύει για τις παραδόσεις φαγητού
  • Live tracking της παραγγελίας για να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή οι πελάτες, που βρίσκεται η παραγγελία τους και πότε θα την παραλάβουν
  • Δυνατότητα να παραλάβουν σε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης με προ παραγγελία
  • Ανέπαφη παράδοση και μέγιστη ασφάλεια στις διανομές
  • Την καλύτερη και ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery, η οποία απαντάει στις κλήσεις των πελατών κατά μέσο όρο σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μέσα στο ερχόμενο διάστημα και καθώς το πλάνο προχωράει στα επόμενα στάδια.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News