Κόσμος Πέμπτη 12/05/2022, 08:17
ΚΟΣΜΟΣ

Μπορεί ο Elon Musk να βοηθήσει τους πολιορκημένους της Azovstal;

Μπορεί ο Elon Musk να βοηθήσει τους πολιορκημένους της Azovstal;

Προσωπική έκκληση στον Elon Musk να βοηθήσει τους Ουκρανούς μαχητές που βρίσκονται μέσα στο πολιορκημένο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal της Μαριούπολης να φύγουν με ασφάλεια, απευθύνει διοικητής των πεζοναυτών. 

Σε post του στο Twitter, ο Serhiy Volyna έγραψε: «Ο κόσμος λέει ότι έρχεσαι από άλλο πλανήτη να μάθεις στους ανθρώπους να πιστεύουν στο αδύνατο. Οι πλανήτες μας είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, καθώς εδώ που ζω, είναι σχεδόν αδύνατο να επιβιώσεις. Βοήθησέ μας να βγούμε από το Azovstal σε μία τρίτη χώρα. Αν όχι εσύ, τότε ποιος; Δώσε μου μια ένδειξη».

Γράφοντας στο Facebook, ο Volyna περιέγραψε τον Musk σαν ένα «υπεράνθρωπο», ζητώντας του βοήθεια με την εκκένωση των μαχητών σε τρίτη χώρα. 

Εκατοντάδες πεζοναύτες, μαχητές του Αζόφ, μέλη της εθνοφρουράς και συνοριοφύλακες, πολλοί από αυτούς τραυματισμένοι, βρίσκονται μέσα στα υπόγεια καταφύγια της τεράστιας βιομηχανικής περιοχής της Azovstal, η οποία πολιορκείται εδώ και εβδομάδες από τους Ρώσους. Πολλοί άμαχοι κατάφεραν τις τελευταίες ημέρες να διαφύγουν. 

Μέχρι στιγμής, ο Elon Musk δεν έχει απαντήσει. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Γιατί φοβάται ότι θα πεθάνει ο Elon Musk;

Είτε τον αγαπάτε, είτε τον μισείτε, αυτός είναι ο ισχυρότερος άνθρωπος στη γη

Ο Ίλον Μασκ βοηθά την Ουκρανία: Τι είπαν με τον Ζελένσκι

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News