Κόσμος Δευτέρα 14/03/2022, 13:55
ΚΟΣΜΟΣ

O Elon Musk προκαλεί τον Πούτιν σε μονομαχία – Ποιο το έπαθλο

Τι θα κερδίσει ο νικητής της μονομαχίας

O Elon Musk προκαλεί τον Πούτιν σε μονομαχία – Ποιο το έπαθλο

Τα «όπλα» του έβγαλε ο Elon Musk, ο οποίος προκάλεσε σε μονομαχία τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, με έπαθλο… την Ουκρανία.

«Με το παρόν προκαλώ τον Βλαντίμιρ Πούτιν σε μονομαχία. Διακύβευμα είναι η Ουκρανία» έγραψε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου στο Twitter το μεσημέρι της Δευτέρας και για άλλη μια φορά προκάλεσε παγκόσμια φρενίτιδα.

Οι λέξεις «Βλαντίμιρ Πούτιν» και «Ουκρανία» είναι γραμμένες στα ρωσικά.

Το tweet του Μusk μέσα σε μισή ώρα συγκέντρωσε πάνω από 37 χιλιάδες likes και 5.600 retweets.

Από κάτω, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ουκρανίας, Μιχάιλο Φεντόροφ, πρότεινε στον CEO της Τesla να στείλουν τον Ρώσο ηγέτη στον… Δία, παραθέτοντας ένα link για μια διαδικτυακή πρωτοβουλία αποστολής πυραύλου με τον Πούτιν στον μακρινό πλανήτη.

Ο Μusk απάντησε και σε δύο σχόλια χρηστών στην ανάρτησή του. Μια χρήστρια του Twitter τον ρώτησε αν το σκέφτηκε καλά, με τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο να της απαντάει «Είμαι απολύτως σίγουρος».

Ένας άλλος χρήστης ρώτησε στα ρωσικά τον Elon Musk αν θα τον εξέπληττε αν απαντούσε θετικά στην πρόκλησή του ο Βλαντίμιρ Πούτιν. «Θα ήταν τιμή μου» σχολίασε επίσης στα ρωσικά το αφεντικό της Tesla και της SpaceX.

Σημειώνεται ότι ο Ρώσος ηγέτης δεν έχει λογαριασμό στο Twitter.

Ο ιδιοκτήτης της Τέσλα και της SpaceX έχει βοηθήσει ήδη την Ουκρανία με δορυφόρους της Starlink και λογισμικά, ώστε να παρέχει δωρεάν internet σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που η χώρα δέχεται επίθεση από τη Ρωσία. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Γης πήρε θέση: Πώς ο Elon Musk βοηθά την Ουκρανία

Ένα tweet του Elon Musk έδωσε ώθηση σε Bitcoin, Ether και Dogecoin

«Νεκρός ή ζωντανός»: Ρώσος μεγιστάνας επικήρυξε τον Πούτιν

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News