Κόσμος Τρίτη 5/03/2024, 17:42
ΚΟΣΜΟΣ

«Επεσαν» για πάνω από μια ώρα Facebook, Messenger και Instagram

«Επεσαν» για πάνω από μια ώρα Facebook, Messenger και Instagram

«Επεσαν» για πάνω από μία ώρα το Facebook, το Instagram και το Messenger με χιλιάδες χρήστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να καταγράφουν προβλήματα συνδεσιμότητας.

Στην Ελλάδα λίγο μετά τις 17:00 καταγράφηκαν περισσότερες από χιλιάδες αναφορές από χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σύνδεσης στο Facebook.

Σύμφωνα με το downdetector, οι αναφορές για προβλήματα σε Facebook και Instagram είχαν «εκτοξευθεί» από τις 17:00 και μετά.

«Επεσαν» για πάνω από μια ώρα Facebook, Messenger και Instagram-1

«Επεσαν» για πάνω από μια ώρα Facebook, Messenger και Instagram-2

Στην Ελλάδα οι χρήστες του Facebook και του messenger είδαν τους λογαριασμούς τους να αποσυνδέονται λίγα λεπτά μετά τις 17:00. Ειδικότερα, οι σελίδες ζητούσαν από τους χρήστες να συνδεθούν εκ νέου και όταν το έκαναν, εμφανιζόταν το μήνυμα ότι «ο κωδικός πρόσβασης που γράψατε δεν είναι σωστός» ή «η συνεδρία έληξε».

Στο messenger οι χρήστες που προσπαθούσαν να στείλουν μήνυμα στις επαφές τους λάμβαναν ειδοποίηση ότι δεν ήταν δυνατή η αποστολή.

Το Threads παρουσίαζε προβλήματα, επίσης, καθώς οι χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους, αντικρίζοντας το μήνυμα «λυπούμαστε, κάτι πήγε στραβά».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News