Κοινωνία Σάββατο 27/02/2021, 12:30
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημιουργία πάρκου τεχνολογίας στους Αγ. Αναργύρους

Θα παραχωρηθεί οικόπεδο του ΟΣΕ

Δημιουργία πάρκου τεχνολογίας στους Αγ. Αναργύρους

Την παραχώρηση οικοπέδου του ΟΣΕ στον δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού για τη δημιουργία πάρκου τεχνολογίας, πολιτισμού και αναψυχής ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το πρωί επισκέφτηκε την περιοχή.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της κυβέρνησης επεσήμανε ότι πρόκειται για «μια σημαντική αστική ανάπλαση» για ολόκληρη την περιοχή της Δυτικής Αθήνας. 

«Ο συνδυασμός δράσεων που αφορούν την υψηλή τεχνολογία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την αναψυχή είναι το σωστό μείγμα προκειμένου να αξιοποιηθεί κατάλληλα αυτός ο χώρος προς όφελος των δημοτών» συνέχισε ο κ. Μητοτάκης.

Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα στον δήμο, ώστε «να διερευνήσουμε επιλογές ως προς τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου αυτός ο χώρος από ιδέα, από σχέδιο, από όραμα, όπως είναι σήμερα, να γίνει σύντομα πραγματικότητα».

«Το ενδιαφέρον μου ήταν, είναι πάντα και θα είναι στραμμένο στη Δυτική Αθήνα, αυτό είναι κάτι το οποίο πιστοποιείται και από μία σειρά παρεμβάσεων τις οποίες δρομολογούμε» συνέχισε, επικαλούμενος την επέκταση του μετρό και τη μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού.

Κατά την άφιξή του, τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Περικλής Νικολάου, και ο πρόεδρος, Κώστας Κεσεντές. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News