ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Το House of the Dragon «έριξε» την πλατφόρμα του HBO

Το House of the Dragon «έριξε» την πλατφόρμα του HBO

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του prequel του Game of Thrones τράβηξε σε ορδές τους φαν στην πλατφόρμα του HBO Max στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να καταγραφούν προβλήματα στην υπηρεσία κατά μήκος της χώρας. Ο λόγος για το «House of the Dragon», το οποίο βγήκε χθες στις 9 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης, και «έριξε» την πλατφόρμα σε τουλάχιστον 3.000 λογαριασμούς.

«Γνωρίζουμε ότι μία μικρή μερίδα χρηστών που επιχείρησαν να συνδεθούν μέσω συσκευών Fire TV (που μετατρέπει τις τηλεοράσεις σε smart) αντιμετώπισαν προβλήματα» και η εταιρεία προσπαθεί να τα επιλύσει, όπως τόνισε εκπρόσωπος της Warner Bros Discovery, μητρικής της HBO.

Σημειώνεται πως το «House of the Dragon» έρχεται περίπου τρία χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, το οποίο παρακολούθησαν 19,3 εκατ. άτομα, αριθμός ρεκόρ για το HBO. Το prequel λαμβάνει χώρα 170 χρόνια πριν στον κόσμο του Game of Thrones και εστιάζει στην οικογένεια Targaryen.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι πλατφόρμες streaming αντιμετωπίζουν προβλήματα σε περιόδους υψηλότατης θεαματικότητας. Ενδεικτικά, πριν από μερικές εβδομάδες, το Netflix κατέρρευσε στις ΗΠΑ με το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για το «Stranger Things».

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Τριάντα χρόνια μετά: Ο Maverick σπάει το box office

Netflix: Έρχεται νέο φθηνότερο πακέτο με πολλά αρνητικά

Ανατροπή στο streaming: Η Disney ξεπέρασε το Netflix

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News