ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Disney: Η μαγεία έφτασε στις ελληνικές θάλασσες

Disney: Η μαγεία έφτασε στις ελληνικές θάλασσες

Στη Σούδα βρίσκεται για πρώτη φορά το πολυτελές πλοίο της Disney Cruise Line, το οποίο υπόσχεται να συνδυάσει την νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων με σύγχρονες υπηρεσίες κρουαζιέρας. Ο λόγος για το Disney Magic, το οποίο προσφέρει δραστηριότητες με την σφραγίδα της Disney, όπως για παράδειγμα σόου με πυροτεχνήματα, νεροτσουλήθρες, γκουρμέ πιάτα, μιούζικαλ και σαλόνια του πλοίου με θεματικές από εμβληματικές ταινίες της.

Disney: Η μαγεία έφτασε στις ελληνικές θάλασσες-1

Το Disney Magic, η εξωτερική εμφάνιση του οποίου παραπέμπει στο ντύσιμο του Μίκυ Μάους, στο πλαίσιο της κρουαζιέρας στην Μεσόγειο πέρασε και από το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Disney: Η μαγεία έφτασε στις ελληνικές θάλασσες-2

Από την εταιρεία προσφέρονται διάφορα πακέτα για τα ελληνικά νησιά, όπως για παράδειγμα η 7ήμερα κρουαζιέρα που ξεκινά από τη Ρώμη και περνά από Μύκονο, Σαντορίνη και Χανιά (με αρχική τιμή 6.417 ευρώ για δύο άτομα). Επίσης, ενδεικτικά, προσφέρεται και 8ήμερη κρουαζιέρα με αρχική τιμή στα 6.995 ευρώ για δύο επιβάτες.

Disney: Η μαγεία έφτασε στις ελληνικές θάλασσες-3

Το κρουαζιερόπλοιο είναι το τρίτο της σειράς της Disney Cruise Lines με συνολική χωρητικότητα 3.650 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των 950 ατόμων του πληρώματος. Περιλαμβάνει 11 καταστρώματα και 875 καμπίνες.

Disney: Η μαγεία έφτασε στις ελληνικές θάλασσες-4

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Οδύσσεια των Θαλασσών: Το «θηρίο» που πέρασε από τα ελληνικά νησιά

Σαλπάρει το «Θαύμα των θαλασσών»: Μία κλεφτή ματιά μέσα στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Περισσότερα από 700 κρουαζιερόπλοια αναμένονται το 2022 στις ελληνικές θάλασσες

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News