Αριθμοί και Εικόνες Παρασκευή 10/06/2022, 10:34
ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

Ρωσία: Αποκαλυπτήρια για το νέο logo της McDonald’s

Ρωσία: Αποκαλυπτήρια για το νέο logo της McDonald’s

Το νέο λογότυπο που αντικαθιστά τις «χρυσές αψίδες» των McDonald’s στη Ρωσία αποκάλυψε η εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση των εστιατορίων στη χώρα.

Το νέο λογότυπο αποτυπώνει έναν κύκλο και δυο γραμμές, τα οποία λέγεται πως αναπαριστούν ένα μπέργκερ και δύο πατάτες τηγανητές. «Το πράσινο φόντο του λογότυπου συμβολίζει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών, στα οποία έχουν συνηθίσει οι πελάτες μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Sistema PBO, της εταιρείας που διαχειρίζεται πλέον την επιχείρηση.

Ρωσία: Αποκαλυπτήρια για το νέο logo της McDonald’s-1

φωτ. Reuters

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει το νέο όνομα της αλυσίδας, ωστόσο σύμφωνα με το BBC εξετάζονται ήδη αρκετά. Συγκεκριμένα, κατά τη ρωσική εφημερίδα Izvestia, η Sistema PBO έχει υποβάλει οκτώ προτάσεις για το όνομα της αλυσίδας στην αρμόδια κρατική αρχή πνευματικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, η ρωσική αλυσίδα προγραμματίζει να επανεκκινήσει τη λειτουργία 15 εστιατορίων της πρώην McDonald’s αυτό το σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται πως τα McDonald’s στη Ρωσία έκλεισαν τον Μάρτιο, στον απόηχο της εισβολής στην Ουκρανία, έπειτα από τριάντα χρόνια λειτουργίας. Τον περασμένο μήνα η αμερικανική αλυσίδα fast food ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Ρωσία λόγω της «ανθρωπιστικής κρίσης» και του «απρόβλεπτου περιβάλλοντος λειτουργίας», που έχει προκαλέσει ο πόλεμος.

Την διαχείριση των εστιατορίων στη χώρα έχει αναλάβει πλέον ο Alexander Govor, ο οποίος διαχειρίζεται ήδη 25 εστιατόρια της McDonald’s στη Σιβηρία.

moneyreview.gr με πληροφορίες από BBC

Διαβάστε επίσης:

Κλείνουν τα McDonald’s στη Ρωσία: Όταν οι Μοσχοβίτες πλήρωναν μισό μεροκάματο για να φάνε BigMac

Τι θα απογίνει με τα McDonald’s στη Ρωσία; Έξοδος μετά από 30 χρόνια

Τι «McDonald’s», τι «Θείος Βάνια»: Οι ρωσικές εταιρείες παίρνουν τη θέση των πολυεθνικών

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News