Life & Arts Παρασκευή 7/01/2022, 14:38
ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Θα διαγωνιστούν κανονικά στο Αυστραλιανό Όπεν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εμβολιαστεί με το Johnson & Johnson

Τσιτσιπάς-Σάκκαρη: Θα διαγωνιστούν κανονικά στο Αυστραλιανό Όπεν

Κανονικά θα διαγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθησυχάζοντας όσους ανησυχούσαν για τη συμμετοχή του Έλληνα τενίστα με φόντο το «θρίλερ» που εκτυλίχθηκε χθες με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο Στεφανος Τσιτσιπας έχει εμβολιαστεί με το εμβόλιο Johnson & Johsnon. «Για τους Έλληνες πρωταθλητές, τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς έχουν εμβολιαστεί κανονικά. Αναμένονται σήμερα στην Αυστραλία. Έχει εμβολιαστεί ο Τσιτσιπάς με Johnson & Johnson, το επιβεβαίωσα από οικογενειακή του πηγή. Δεν υπάρχει θέμα. Μαθαίνω ότι πάει καλά και η αποθεραπεία του χεριού του και τα στοιχήματα – από τη στιγμή που δε θα συμμετάσχει ο Τζόκοβιτς- ανεβαίνουν πολύ υπέρ του», ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά Australian Open, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι αθλητές είναι εμβολιασμένοι με τα τέσσερα εμβόλια που έχουν εγκριθεί για χορήγηση στις περισσότερες περιοχές του κόσμου, δηλαδή Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson&Johnson.

Ο κορυφαίος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, ανακοίνωσε πριν από δύο ημέρες ότι θα συμμετάσχει επίσης στο Αυστραλιανο Open, καθώς έχει λάβει ιατρική εξαίρεση. Από την πλευρά τους οι διοργανωτές του τουρνουά επιβεβαίωσαν ότι ο νούμερο ένα παίκτης έχει λάβει εξαίρεση, η οποία εγκρίθηκε από ανεξάρτητο πάνελ.

Χθες, ωστόσο, μετά την προσγείωση του Σέρβου τενίστα στην Αυστραλία προέκυψε πρόβλημα με την βίζα του, για την οποία όφειλε να είχε κάνει επίσης αίτημα ιατρικής εξαίρεσης. Ως αποτέλεσμα, δεν του επιτράπηκε η είσοδος στη χώρα, προκαλώντας αντιδράσεις όχι μόνο από την οικογένειά του και φορείς του τένις, αλλά και από τους οπαδούς του.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκοβιτς: Αναμένει σε αεροδρόμιο της Μελβούρνης για τη βίζα – Τελεσίδικο από τον Αυστραλό πρωθυπουργό

Μ. Σάκκαρη: Αποκλεισμός-έκπληξη στον δεύτερο γύρο στην Αδελαΐδα

Επιστρέφει στο Αυστραλιανό Open ο Τζόκοβιτς – Με ιατρική εξαίρεση

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News