Life & Arts Δευτέρα 20/09/2021, 12:33
ΣΠΟΡ

Στ. Τσιτσιπάς: Τι απαντά για το εμβόλιο, το Twitter και τα… toilet breaks

«Θα κάνω φέτος το εμβόλιο για να έχω μια κανονική ζωή»

Στ. Τσιτσιπάς: Τι απαντά για το εμβόλιο, το Twitter και τα… toilet breaks

Απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων, όπως το εμβόλιο, ο κορωνοϊός και τα περίφημα toilet breaks, τα οποία έχουν κατά καιρούς προκαλέσει τον εκνευρισμό πολλών αντιπάλων του, έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΑΝΤ1». 

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το εμβόλιο κατά της Covid, ο Έλληνας τενίστας ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε ήταν κατά του εμβολιασμού, ενώ διαβεβαίωσε ότι υποστηρίζει οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. 

«Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό». 

Όσον αφορά το πότε ακριβώς θα εμβολιαστεί, δήλωσε ότι αυτό θα συμβεί φέτος. «Για να μπορώ να έχω μία κανονική ζωή». 

Ειδική αναφορά έκανε και στην έντονη δραστηριότητα που έχει στα social media, και ιδίως στο Twitter. «Είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω». 

Στο ίδιο πλαίσιο, αναφέρθηκε και στην περίφημη δήλωση για τα πολυτελή καταστήματα Χάροντς στο Λονδίνο («Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα»). 

«Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου. Έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε». 

Κληθείς να σχολιάσει γιατί προπονείται στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα, δήλωσε ότι «η ακαδημία Μουράτογλου είναι μία μεγάλη στήριξη και έχουν υποστηρίξει την οικογένειά μου. Προτιμώ να είμαι στη Γαλλία σε σχέση με την Ελλάδα. Έχω τη δυνατότητα να προπονούμαι σε πολύ καλές συνθήκες». 

Όσον αφορά το πότε ακριβώς θα γυρίσει στην Ελλάδα, αρκέστηκε να δηλώσει ότι «το έχω ως στόχο τα επόμενα χρόνια». 

Την ίδια ώρα, παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα μέσα στο γήπεδο». «Από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα περίφημα toilet breaks, τα οποία έχουν κάνει μεγάλο ντόρο στον χώρο του τένις. «Είμαι κάποιος που του αρέσει να παίρνει τον χρόνο του. Παίρνω αρκετό χρόνο. Δεν το κάνω με τίποτα για να σπάσω τα νεύρα στους άλλους. Εχω πάρει και όταν έχω κερδίσει σετ 6-0. Το έχω κάνει και σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν νομίζω ότι με συμφέρει αυτό. Όμως δεν το κάνω επίτηδες». 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News