LIFE & ARTS

Summer Prints: καλοκαιρινές τάσεις για περιπετειώδη κομψότητα

Summer Prints: καλοκαιρινές τάσεις για περιπετειώδη κομψότητα

Ρίχνοντας μία ματιά πρόσφατα στην γκαρνταρόμπα μου, διαπίστωσα ότι στην πλειοψηφία τους, τα ρούχα μου είναι ασφαλείς, μονόχρωμες επιλογές που μου επιτρέπουν ποικίλους συνδυασμούς και εξασφαλίζουν ότι δε θα περάσω ώρες περισυλλογής μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα μου. Αναρωτήθηκα, λοιπόν, μήπως έχει έρθει η ώρα να βγω έξω από το comfort zone μου και να κάνω λίγο χώρο στη ζωή (και στην ντουλάπα μου) για μερικά ευφάνταστα μοτίβα που μπορούν να με ταξιδέψουν, ειδικά αφού αργεί ακόμα η ώρα των καλοκαιρινών διακοπών μου.

Το φετινό καλοκαίρι οι τάσεις της μόδας μάς δείχνουν πέρα από τη μονοχρωμία, πέρα από τον ορίζοντα της φαντασίας μας και τα όρια του προσωπικού μας στυλ, προσκαλώντας μας σε νέες εξερευνήσεις. 

Τα πάντα ιδιαίτερα και χειροποίητα prints στις συλλογές του ελληνικού brand KIMALÉ είναι μία περιπέτεια στο “joie de vivre” της παγκόσμιας ριβιέρας. Με μοτίβα εμπνευσμένα από την Αφρικανική κουλτούρα, τη φύση, το μποέμ lifestyle, τα KIMALÉ ρούχα είναι δημιουργημένα με έμφαση στη βιώσιμη μόδα και αγάπη για τις χειροποίητες τεχνικές, προσφέροντάς μας μίνιμαλ σιλουέτες που φέρνουν τον ήλιο και την αισιοδοξία στην καθημερινότητά μας.

https://www.instagram.com/p/CQBf2YCL9Vj/

https://www.instagram.com/p/COI2Dz0rNbK/

Η φετινή συλλογή Sun Set Go έγινε ανάρπαστη με τα matching sets σε animal prints, σε μοτίβα με κοχύλια ή λαχούρια, αλλά και με pop prints σε 70s και 90s σιλουέτες που μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της μέρας και σε κάθε περίσταση, ενώ προσφέρονται και για αναπάντεχους συνδυασμούς μεταξύ διαφορετικών prints.

https://www.instagram.com/p/CRZYzXwpLnk/

https://www.instagram.com/p/CQqCNvbJvac/

Η πρόσφατη συλλογή του brand Milkwhite ονομάζεται “Love Letters from Athens” και τα εντυπωσιακά μοτίβα στα μίνιμαλ φορέματα και matching sets είναι εμπνευσμένα από την κλασική αρχιτεκτονική, την αρχαία μυθολογία, την αναγεννησιακή ζωγραφική, τη φύση και, κυρίως, έναν κόσμο που κυριαρχεί το πάθος για ζωή και η αισθησιακή κομψότητα. 

https://www.instagram.com/p/CQGFAZ7sIQr/

https://www.instagram.com/p/CREtkuJMWMZ/

Μία νέα είσοδος στον χώρο της ελληνικής μόδας είναι και το brand Myrto Xoudis, όπου η σχεδιάστρια δημιουργεί χειροποίητα μεταξωτά υφάσματα με μοτίβα που έχει σχεδιάσει η ίδια, εμπνευσμένα από τη μορφολογία, την αρχιτεκτονική, την αισθητική και το πνεύμα των ελληνικών νησιών. Το matching set με παντελόνι και πουκάμισο που ονομάζεται Sifnos Window ή το υπέροχα φωτεινό πουκάμισο Aegina είναι ιδανικές λύσεις για εμφανίσεις που θα αλλάξουν τη διάθεσή σας και θα σας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας τις δροσερές βραδιές.

https://www.instagram.com/p/CPjCRtSrFmV/

https://www.instagram.com/p/CPqxvQ5LD2r/

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS