Business & Finance Δευτέρα 25/10/2021, 14:43
ΑΓΟΡΕΣ

E. Musk: Το Dogecoin είναι το κρυπτονόμισμα «του λαού»

Η τιμή του Dogecoin καταγράφει κέρδη περί του 6,74%

E. Musk: Το Dogecoin είναι το κρυπτονόμισμα «του λαού»

Εκ νέου αναφορά στο αγαπημένο του κρυπτονόμισμα όπως εξελίσσεται, Dogecoin, έκανε ο Έλον Μασκ, χαρακτηρίζοντάς το ως το κρυπτονόμισμα «του λαού».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ισχυρός άνδρας της Tesla παίρνει θέση για το προαναφερόμενο κρυπτονόμισμα, του οποίου οι παρεμβάσεις σχεδόν πάντα λειτουργούν ευεργετικά για την τιμή του, όπως έγινε και σήμερα.

Ειδικότερα η τιμή του Dogecoin καταγράφει κέρδη περί του 6,74%, στο 0,2647 του δολαρίου και να καταγράφει τη δεύτερη μεγαλύτερη άνοδο σήμερα μεταξύ των κρυπτονομισμάτων με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση, πίσω μόνο από το Solana (+6,25%).

Σήμερα ο Μασκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, αναφέρθηκε στο Dogecoin απαντώντας σε έναν YouTuber.

«Πολύς κόσμος με τον οποίο μιλάω στις γραμμές παραγωγής της Tesla ή στην κατασκευή πυραύλων στη Space X κατέχουν Doge. Δεν είναι χρηματοπιστωτικοί ειδήμονες ή άνθρωποι της τεχνολογίας στη Silicon Valley. Γι αυτό αποφάσισα να στηρίξω το Doge -είναι το κρυπτονόμισμα του λαού», ανέφερε.

 

Σε ξεχωριστό «τιτίβσμα» πάλι θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση που του έγινε, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στην κατοχή του κανένα κρυπτονόμισμα, Shiba Inu. Οι εικασίες είχαν ανάψει όταν ο Μασκ ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με το κουτάβι του της ίδια ράτσας, ωστόσο όπως είπε και ο ίδιος δεν διαθέτει κανένα τέτοιου είδους κρυπτονίσμα. 

Αντιθέτως όπως υπογράμμισε με νέα του ανάρτηση, διαθέτει κάποια Bitcoin, Ethereum και φυσικά Dogecoin. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από investing.com

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News