Business & Finance Τετάρτη 26/07/2023, 19:51
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Subway προσφέρει δωρεάν σάντουιτς για πάντα- Αρκεί να κάνετε αυτή τη μικρή αλλαγή στη ζωή σας 

Η Subway προσφέρει δωρεάν σάντουιτς για πάντα- Αρκεί να κάνετε αυτή τη μικρή αλλαγή στη ζωή σας 

Η τελευταία προωθητική ενέργεια της Subway στην προσπάθειά της να μεταμορφώσει τη μάρκα της απαιτεί μια αλλαγή από τους superfan της.

Οι λάτρεις της Subway μπορούν να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό τον Αύγουστο για να κερδίσουν δωρεάν σάντουιτς για μια ζωή – εάν δεσμευτούν να αλλάξουν νόμιμα το μικρό τους όνομα σε “Subway”. Η αλυσίδα θα επιλέξει έναν νικητή και θα πληρώσει τα νομικά έξοδα για να αποκτήσει «μια νέα εμβληματική ταυτότητα», σύμφωνα με το Bloomberg.

Η Subway, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης στον κόσμο με περίπου 37.000 τοποθεσίες που διευθύνονται από franchise σε περισσότερες από 100 χώρες, δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι διερευνά μια πώληση. Η διαδικασία εύρεσης αγοραστή αναμενόταν να διαρκέσει έξι μήνες, με στόχο να φτάσει σε αποτίμηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η αλυσίδα άρχισε να υπολείπεται έναντι των ανταγωνιστών γύρω στο 2015, εν μέρει λόγω του ανταγωνισμού και της πτώσης των αξιολογήσεων των καταναλωτών. Η Subway διόρισε νέο διευθύνοντα σύμβουλο το 2019 και ξεκίνησε ένα σχέδιο ανάκαμψης, συμπεριλαμβανομένων αναβαθμίσεων στα εστιατόρια, το μενού και τις ψηφιακές προσφορές της. Μία από τις πιο πρόσφατες αλλαγές της ήταν το λανσάρισμα φρέσκων κρεάτων σε φέτες, ακολουθώντας τα βήματα ανταγωνιστών.

Σύμφωνα με τη Subway, οι αλλαγές λειτουργούν. Το 2022, η εταιρεία είπε ότι οι επισκέπτες που ερωτήθηκαν περιέγραψαν τη μάρκα ως «ενημερωμένη», «ενεργητική» και «καινοτόμα». Οι πωλήσεις στα καταστήματα παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 12,1% το πρώτο τρίμηνο, σε σύγκριση με ένα χρόνο νωρίτερα, και η εταιρεία κατέγραψε αύξηση 11,4% στις ψηφιακές πωλήσεις.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Καύσωνες, πόλεμος, περιορισμοί: Αυξάνονται οι απειλές για τα τρόφιμα

Μητσοτάκης: Επεκτείνεται το market pass – Έρχονται αυξήσεις σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους

Ανατιμήσεις έως 41% στα τρόφιμα μέσα στη χρονιά

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News