Business & Finance Τετάρτη 13/10/2021, 16:14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλάβρυτα: Έργα 22,6 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου

Με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Καλάβρυτα: Έργα 22,6 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου

Στη διακήρυξη του διαγωνισμού για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 22,6 εκατ. ευρώ, με τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις προσφορές τους έως την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου.

Κριτήριο κατακύρωσης, όπως αναφέρεται στη διακήρυξη, είναι η «πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για το σύνολο των υπό-προμήθεια ειδών και υπηρεσιών».

Η διάρκεια της σύμβασης θα έχει διετή διάρκεια.

«Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει ηλεκτρονικά, τέσσερις εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, δηλαδή την 25η Νοεμβρίου», όπως αναφέρεται στην διακήρυξη του έργου.

Διαβάστε επίσης: Τράπεζες: Συνωστισμός επενδυτών για τα ακίνητα

Μεταξύ άλλων, στο έργο αναβάθμισης εντάσσεται η ανακατασκευή των δυο κύριων αναβατήρων «Στύγα» και «Αχιλλέας» καθώς και η τοποθέτηση νέου αναβατήρα, εκεί που λειτουργεί σήμερα ο αναβατήρας «Άρτεμις».

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί η πλήρης ανακατασκευή του πέτρινου κτιρίου που βρίσκεται στην τοποθεσία «βαθειά λάκκα» καθώς και η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου για όλους τους αναβατήρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα προκηρύχθηκε και το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου, συνολικού ύψους 705.217 ευρώ.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News