Business & Finance Δευτέρα 11/10/2021, 15:06
BUSINESS & FINANCE

Αδ. Γεωργιάδης: Διαφάνεια και ταχύτητα με τον νέο αναπτυξιακό

Αδ. Γεωργιάδης: Διαφάνεια και ταχύτητα με τον νέο αναπτυξιακό

Τη δυνατότητα να παρακολουθούν – μέσω του κινητού τους τηλεφώνου – πού βρίσκεται ο φάκελός τους θα έχουν οι επενδυτές με τον νέο αναπτυξιακό νόμο, όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θα είναι πολύ πιο γρήγορος. Προσπαθούμε να αφαιρέσουμε όλη τη γραφειοκρατία που έχει, η οποία καθιστούσε την έγκριση μίας επένδυσης να καταλήγει σε Οδύσσεια. Με τη χορηγία που πήραμε από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, ο νέος αναπτυξιακός νόμος θα είναι ψηφιακός έτσι ώστε ο κάθε επενδυτής να παρακολουθεί την επένδυσή του μέσα από το κινητό του τηλέφωνο και να γνωρίζει σε ποιον υπάλληλο βρίσκεται ο φάκελός του και πόσες μέρες εκ του νόμου έχει δικαίωμα ο υπάλληλος να τον κρατήσει» δήλωσε συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Όπως επισήμανε, στόχος είναι να υπάρχει διαφάνεια και ταχύτητα. «Πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα ότι όποιος κάνει μια επένδυση, κάνει καλό σε όλη τη χώρα, παρέχει νέες θέσεις εργασίας, συμβάλει στην ανάπτυξη του ΑΕΠ και πρέπει να δείχνουμε όλοι μας ότι σεβόμαστε τον χρόνο και τα χρήματα των άλλων ανθρώπων» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News