ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ στο προσωπικό

Eurobank: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 300 ευρώ στο προσωπικό

Στα 2 εκατ. ευρώ ανέρχεται η επιβάρυνση της Eurobank για την εφάπαξ χορήγηση επιδόματος 300 ευρώ σε όλο το προσωπικό της τράπεζας, με εξαίρεση τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη του οργανισμού. Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα δοθεί στην συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού καθώς τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη δεν αποτελούν πάνω από το 5% του προσωπικού.

Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ανακοινώθηκε σήμερα από την Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου της Eurobank, κ. Νατάσσα Πασχάλη και έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους εργαζόμενους. Η ανακοίνωση προς το προσωπικό αναφέρεται ότι «η τράπεζα, εκτιμώντας το γεγονός ότι οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες έχουν οδηγήσει το τελευταίο διάστημα σε σημαντική αύξηση του κόστους ζωής, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εφάπαξ οικονομική ενίσχυση του προσωπικού, μέσω vouchers αξίας 300 ευρώ για κάθε εργαζόμενο».

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο της Eurobank, εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση από την διοίκηση στο αίτημα του Σωματείου, σημειώνοντας ότι αποτελεί «πολύ θετική εξέλιξη, γιατί η παροχή χορηγείται με ενιαίο και διαφανή τρόπο στο σύνολο σχεδόν του Προσωπικού» και επιπλέον είναι αφορολόγητη.

Διαβάστε επίσης: 

Eurobank: Η πρώτη τράπεζα που υιοθετεί το υβριδικό μοντέλο εργασίας

Στο Eurobank Hub χτυπά η «καρδιά» των ψηφιακών υπηρεσιών του Ομίλου

Eurobank: Βλέπει ανάπτυξη 3% και πληθωρισμό 7% φέτος

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News