Business & Finance Πέμπτη 17/12/2020, 18:01
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από τις 21/12 σε διαπραγμάτευση οι 12,28 εκατ. νέες μετοχές της Νίκας

Από τις 21/12 σε διαπραγμάτευση οι 12,28 εκατ. νέες μετοχές της Νίκας

Από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου θα τεθούν υπό διαπραγμάτευση οι 12,28 εκατ. νέες μετοχές της εταιρείας Νίκας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στο πλαίσιο της αύξησης κεφαλαίου τηε εταιρείας, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της σήμερα η εταιρεία διαχείρισης του ελληνικού χρηματιστηρίου. 

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η χρηματιστηριακή εταιρεία Λέων Δεπόλλας, εξασφάλισε μετά τη σημερινή συνεδρίαση που πραγματοποίησε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, την άδεια για να διαπραγματεύεται τις μετοχές της Alpha Trust.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ελληνικού χρηματιστηρίου αναφέρει: 

«Το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών, γνωστοποιεί ότι την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 θα υλοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των 13.288.535 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» (ISIN: GRS111003026), σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Επίσης,

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση, ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ALPHA TRUST ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», από την εταιρία – Μέλος «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών τη Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021».

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News