Business & Finance Παρασκευή 11/03/2022, 10:17
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Στα σκαριά» deal για τον μεγαλύτερο όμιλο logistics στην Ελλάδα

«Στα σκαριά» deal για τον μεγαλύτερο όμιλο logistics στην Ελλάδα

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται η FoodLink με τις εταιρείες συμφερόντων της οικογένειας Δελατόλα, προκειμένου οι επιχειρήσεις να συγχωνευθούν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δυνητική συμφωνία αφορά τη συγχώνευση των εταιρειών «Δελατόλας Μεταφορών», «Δελατόλας Ταχυμεταφορική» και «Easy Transport» συμφερόντων της οικογενείας Δελατόλα, με τη FoodLink.

Όπως επισημαίνεται, σε περίπτωση που η συμφωνία ευοδωθεί, τότε από το νέο σχήμα θα προκύψει ο μεγαλύτερος όμιλος logistics στην Ελλάδα. 

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Εταιρεία “ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ”, επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, ότι βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με τις εταιρείες “ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ 3PL ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Α.Ε.”, “ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ” και “EASY TRAΝSPORT I.K.E.”, συμφερόντων της οικογένειας Δελατόλα, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των Logistics.

Σκοπός των συζητήσεων είναι η συνένωση των Εταιρειών και η ανταλλαγή μετοχών με στόχο τη δημιουργία του μεγαλύτερου Ομίλου Logistics Ελληνικών συμφερόντων».

moneyreview.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News