Business & Finance Τρίτη 2/02/2021, 10:15
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intralot: 82,6% των ομολογιούχων συμμετείχε στην ανταλλαγή

Intralot: 82,6% των ομολογιούχων συμμετείχε στην ανταλλαγή

Ικανοποιημένη δηλώνει η Intralot από τη συμμετοχή των ομολογιούχων στην ανταλλαγή των τίτλων που ωριμάζουν φέτος με νέους τετραετούς διάρκειας. Εκτιμά ότι η συμμετοχή είναι ικανή για να προχωρήσει η διαδικασία, αν και διατηρεί ως «δυνατή επιλογή» και την προσφυγή σε δικαστικό συμβιβασμό. 

Όπως αναφέρεται σε σημερική της ανακοίνωση έχουν υπογράψει ή προσχωρήσει στη συμφωνία Lock-up οντότητες που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα ποσοστό 82,62% επί του συνολικού αρχικού κεφαλαίου των ομολογιών SUNs 2021. 

«Η εταιρεία θεωρεί πως η έκβαση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση της προτεινόμενης συναλλαγής και θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες ομολογιούχους για την υποστήριξη τους. Με το υφιστάμενο υψηλό επίπεδο υποστήριξης της Συμφωνίας Lock-up από τους κατόχους των Ομολογιών SUNs 2021, η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να υλοποιήσει την ανταλλαγή ομολογιών του 2021 μέσω μιας διαδικασίας που δεν απαιτεί προσφυγή σε δικαστήριο, ωστόσο μια τέτοια προσφυγή προς δικαστικό συμβιβασμό (scheme of arrangement) παραμένει ως μία επιπρόσθετη δυνατή επιλογή» επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

Ως εκ τούτου, η εταιρεία προχωράει στις σχετικές ενέργειες προκειμένου να υλοποιήσει την προτεινόμενη συναλλαγή, ενώ παράλληλα παραμένει διαθέσιμη για συζητήσεις με άλλους ομολογιούχους. Οι ομολογιούχοι που ενδιαφέρονται για προσχώρηση στη Συμφωνία Lock-up μετά τη λήξη της προθεσμίας, μπορούν να απευθύνουν τις όποιες απορίες/ερωτήσεις τους στον Εκπρόσωπο Ενημέρωσης Lucid Issuer Services Limited

Όπως έγραφε νωρίτερα το moneyreview.gr στόχος της διαδικασίας διαχείρισης χρέους της ελληνικής εισηγμένης είναι να εξασφαλίσει την συναίνεση του 90% και πλέον των ομολογιούχων της έκδοσης ονομαστικής αξίας 250 εκατομμυρίων ευρώ που ωριμάζει αργότερα φέτος. 

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News