Business & Finance Τρίτη 25/04/2023, 12:18
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Uber: Επεκτείνεται σε Ρόδο και Κέρκυρα

Uber: Επεκτείνεται σε Ρόδο και Κέρκυρα

Διαθέσιμη στη Ρόδο και στην Κέρκυρα είναι από σήμερα η υπηρεσία Uber Taxi, διευρύνοντας το δίκτυό της, το οποίο λειτουργεί ήδη στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, τα στοιχεία χρήσης του 2022 αποτυπώνουν ότι η υπηρεσία επηρεάζεται από την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, εξ ου και επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε δύο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Ειδικότερα, κατά την περσινή τουριστική περίοδο, σημειώθηκε αύξηση 180% στα δρομολόγια τουριστών, σε σχέση με το 2019, που ήταν το προηγούμενο έτος χωρίς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε την παρουσία της πλατφόρμας μας σε περισσότερους τουριστικούς προορισμούς, ειδικά σε μια χρονιά που αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση. Στην Uber είμαστε αφοσιωμένοι στη δραστηριότητά μας στην Ελλάδα, πιστεύουμε στη δυναμική της και θέλουμε να συνεργαστούμε στενά με την κοινότητα των οδηγών ταξί για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προέρχονται από τον εγχώριο και διεθνή τουρισμό», δήλωσε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

Δεδομένης της υψηλής τουριστικής κίνησης που αναμένεται φέτος στην Ελλάδα, η Uber δεσμεύτηκε επίσης να παρέχει τρόπους υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων μέσω καινοτόμων και πιο βιώσιμων προσεγγίσεων. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, επεκτείνει επίσης τη συνεργασία της με τοπικούς παρόχους υπηρεσιών διαμεσολάβησης χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Uber για την παροχή των υπηρεσιών της στους χρήστες. Στο πλαίσιο αυτό, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, οι υπηρεσίες Comfort και VAN θα είναι επίσης διαθέσιμες στην Σαντορίνη, την Μύκονο, την Κέρκυρα και την Ρόδο, παρέχοντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες μια ακόμη επιλογή για ασφαλή και άνετη μετακίνηση.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Uber: Πού θέλουν να πάνε οι περισσότεροι επιβάτες ταξί

Uber: Άλμα 180% στις διαδρομές στην τουριστική περίοδο

Με ροζ μουστάκια και έμπνευση από τη Ζιμπάμπουε: Η ιστορία της Lyft και ο πόλεμος με την Uber

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS