ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Voucher 500 ευρώ για το 2023 σε 3.000 χαμηλόμισθους υπαλλήλους

Eurobank: Voucher 500 ευρώ για το 2023 σε 3.000 χαμηλόμισθους υπαλλήλους

Σε νέα έκτακτη οικονομική ενίσχυση προς τους χαμηλόμισθους υπαλλήλους της προχωρά η Eurobank, εγκρίνοντας την εφάπαξ χορήγηση επιδόματος για το 2023 με την μορφή voucher ύψους 500 ευρώ.

Η πρωτοβουλία που αφορά 3.000 εργαζόμενους, ανακοινώθηκε από την Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Ομίλου της Eurobank, κ. Νατάσσα Πασχάλη και έρχεται σε συνέχεια της οικονομικής ενίσχυσης που ο όμιλος είχε δώσει κατά το 2022, επίσης με την μορφή voucher 300 ευρώ, το οποίο είχε δοθεί σε όλο το προσωπικό της Τράπεζας με εξαίρεση τα ανώτερα και ανώτατα στελέχη του ομίλου. Να σημειωθεί ότι το σύνολο του προσωπικού της Τράπεζας που εργάζεται στην Ελλάδα ανέρχεται σε 6.268 υπαλλήλους.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που στάλθηκε προς τους εργαζόμενους, την περαιτέρω στήριξη του προσωπικού της επιτρέπει η καλή πορεία των αποτελεσμάτων της Τράπεζας, αλλά και το γεγονός ότι ο Όμιλος αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι λόγω της επιμονής των πληθωριστικών πιέσεων.

Στις πρωτοβουλίες στήριξης των εργαζομένων του Ομίλου εντάσσεται επίσης και η ενίσχυση των παροχών μέσω του Επαγγελματικού Ταμείου, το οποίο εμπλούτισε πρόσφατα το σχήμα της ανταπόδοσης για το δίκτυο καταστημάτων και τις εισφορές στο ΤΕΑ για όλους τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News