Business & Finance Τρίτη 4/04/2023, 14:27
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Δύο νέες υπηρεσίες από το Shopflix: 600 σημεία παράδοσης και ψηφιακός βοηθός

Δύο νέες υπηρεσίες από το Shopflix: 600 σημεία παράδοσης και ψηφιακός βοηθός

Τη δυνατότητα παραλαβής αλλά και επιστροφής παραγγελιών σε 600 επιλεγμένα σημεία προσφέρει το Shopflix, σε συνεργασία με τα Clever Points και την Courier Center, δίνοντας στους χρήστες την ευελιξία να επιλέγουν οι ίδιοι το πού και το πότε θα παραλάβουν το δέμα τους. 

Στο πλαίσιο των αλλαγών, η επιστροφή μιας παραγγελίας γίνεται πιο εύκολη, καθώς ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει την παραγγελία του σε οποιοδήποτε σημείο του δικτύου βρεθεί κοντά του, χωρίς προγραμματισμό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, τα προϊόντα παραμένουν στα συνεργαζόμενα σημεία έως και 7 ημέρες.

Εργαλείο Αυτόματου Ψηφιακού Βοηθού

Παράλληλα, το Shopflix προσθέτει στην πλατφόρμα τον νέο αυτόματο ψηφιακό βοηθό, εν ονόματι Φλίξος, που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης (chatbot), για να εξυπηρετεί προσωπικά και άμεσα κάθε πελάτη καθ’ όλη την περιήγηση του στον ιστότοπο. 

Ο Φλίξος είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο. Εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, και από desktop και από κινητό και ανταποκρίνεται απευθείας σε κάθε αίτημα, βοηθώντας τον πελάτη να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει.

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της νέας υπηρεσίας πάνω από 12.000 πελάτες έχουν αναζητήσει τη βοήθεια του Φλίξου, ο οποίος απαντά σε ένα μεγάλο φάσμα θεματολόγιας, όπως: 

  • Εξέλιξη της παραγγελίας (παρακολούθηση, επεξεργασία, καταχώρηση, επιστροφή ή αλλαγή)
  • Αναζήτηση και πληροφορίες για τα προϊόντα
  • Επιλογή τρόπου παράδοσης (παράδοση την επόμενη ημέρα/ SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ, σημεία παράδοσης SHOPFLIX)
  • Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής (αντικαταβολή με μετρητά ή POS, κάρτα, άτοκες δόσεις, SHOPFLIX PAY4, Apple Pay, Google Pay, IRIS, VIVA WALLET, SHOPFLIX PAY 60)
  • Διευκρινίσεις σε επαγγελματίες (απαλλαγή ΦΠΑ, έκδοση τιμολογίου)
  • Αιτήματα για απευθείας σύνδεση με εκπρόσωπο. 

moneyreview.gr

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News