Business & Finance Παρασκευή 7/05/2021, 16:31
ΜΕΤΑ-COVID ΕΡΓΑΣΙΑ

Με αθλητικά παπούτσια και κοντομάνικο στο γραφείο;

Πού ποντάρει η Adidas

Με αθλητικά παπούτσια και κοντομάνικο στο γραφείο;

Επιστροφή στο γραφείο με t-shirt και αθλητικό λουκ; Διόλου απίθανο απαντάει ο εκτελεστικός διευθυντής της Adidas, Κασπερ Ρόστεντ, ο οποίος περιμένει μια άρδην αλλαγή της εργασιακής ενδυμασίας στη μετα-Covid εποχή.

«Είναι πολύ δύσκολο να πείσουμε τους ανθρώπους που κάθονταν στο σπίτι με παντόφλες και αθλητικές φόρμες, να φορέσουν τώρα καφέ παπούτσια και κουστούμι» δήλωσε, χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους.

Άλλωστε, κατά τον ίδιο, η τάση για σταδιακή επιστροφή στο γραφείο, μετά την εφαρμογή της τηλεργασίας εν μέσω κορωνοϊού, θα επιταχύνει την διείσδυση ολοένα και πιο κάζουαλ ρουχισμού στα εταιρικά περιβάλλοντα.

Αυτό, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να ενισχύσει τη ζήτηση για παπούτσια sneakers ή αθλητικά, ευνοώντας τις πωλήσεις της Adidas, της Nike, της Puma και των υπόλοιπων αθλητικών εταιρειών.

Πέραν της εργασιακής ζωής, το «αφεντικό» της γερμανικής εταιρείας προσδοκά μια ευρύτερη διάχυση των αθλητικών παπουτσιών και του αθλητικού ρουχισμού, ως απόρροια και της στροφής των πολιτών προς μία πιο υγιεινή καθημερινότητα.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News