Business & Finance Τετάρτη 5/05/2021, 13:23
BUSINESS & FINANCE

Ο επόμενος «αστέρας» του ποδοσφαίρου έκανε την πρώτη του επένδυση

Ο λόγος για τον 20χρονο Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο επόμενος «αστέρας» του ποδοσφαίρου έκανε την πρώτη του επένδυση

Είναι βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα αποτελέσει ένα από τα πιο «hot» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου. Όμως, ο ίδιος φαίνεται ότι ασχολείται και μ’ άλλα πράγματα, τα οποία δεν αφορούν το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον -κατα πολλούς- επόμενο «αστέρα» του ποδοσφαίρου, τον 20χρονο επιθετικό της Ντόρντμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρώτο του επενδυτικό βήμα, αποκτώντας μερίδιο μετοχών στην τεχνολογική εταιρεία Hyperice.

Πρόκειται για μία αμερικανική εταιρεία, η οποία κατασκευάζει μηχανήματα αποκατάστασης μυών, τα οποία έχουν καταστεί εξαιρετικά δημοφιλή σε πολλές ομάδες, διαφορετικών αθλημάτων.

Οι όροι της συμφωνίας, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά μιλώντας στο πρακτορείο CNBC, o Χάαλαντ εξήγησε ότι ο ίδιος «είναι λάτρης της Hyperice εδώ και αρκετά χρόνια» και ότι «του αρέσει η ιδέα να συμμετάσχει σ’ αυτή την ομάδα».

«Ο Χάαλαντ δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως, αλλά αποτελεί έμπνευση για νεαρούς αθλητές ανά τον κόσμο» δήλωσε, από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Hyperice, Τζιμ Χέδερ.

Έτσι, σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο «αστέρας» του ποδοσφαίρου, για τον οποίο πολλές ομάδες θα δώσουν «μάχη» να τον κάνουν δικό τους το φετινό καλοκαίρι, προσθέτει το όνομα του στους δεκάδες αθλητές – επενδυτές.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News