Business & Finance Παρασκευή 23/04/2021, 12:15
BUSINESS & FINANCE

Στο τραπέζι της Επιτροπής το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων

Στο τραπέζι της Επιτροπής το άνοιγμα των εμπορικών κέντρων

Το ενδεχόμενο της επαναλειτουργίας των εμπορικών κέντρων, αλλά και της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων με τη μέθοδο του click inside στη Θεσσαλονίκη θα εξετάσει η επιτροπή των ειδικών στη σημερινή της συνεδρίαση.

Στο τραπέζι της σημερινής συνεδρίασης θα βρεθεί και η επαναλειτουργία των κεντρων αισθητικής. 

«Στην πρότασή μας στην Επιτροπή, όντως θα προτείνουμε το άνοιγμα για τα κέντρα αισθητικής και για τα εμπορικά κέντρα. Επίσης, αυτό που μας απασχολεί είναι να επιτραπεί το click in shop στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης επανέλαβε το αίτημά του για άνοιγμα της αγοράς χωρίς ραντεβού ώστε – όπως ανέφερε – «να λειτουργήσει επιτέλους το λιανεμπόριο κανονικά, καθώς έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα, ότι δεν αποτελεί απειλή για την εξάπλωση της πανδημίας». Χθες απέστειλε μάλιστα επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας τη λειτουργία της αγοράς της πόλης από το Σάββατο 24/4/2021, χωρίς ραντεβού. «Ζητούμε τη λήψη επείγουσας απόφασης για άνοιγμα της αγοράς μας, καθώς οι αντοχές χιλιάδων επιχειρηματιών της πόλης μας, έχουν πλέον εξαντληθεί» ανέφερε στην επιστολή του ο ΕΣΘ.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News