Business & Finance Πέμπτη 1/06/2023, 15:25
BUSINESS & FINANCE

Διαθέσιμη στη Μύκονο η Wolt – Ποιες πόλεις θα προστεθούν στο δίκτυο

Διαθέσιμη στη Μύκονο η Wolt – Ποιες πόλεις θα προστεθούν στο δίκτυο

Σε οκτώ νέες πόλεις επεκτείνεται η Wolt μέσα στο δίμηνο Μαϊου-Ιουνίου, προσφέροντας από σήμερα υπηρεσίες στη Μύκονο. Η Wolt συνεργάζεται με τουλάχιστον 50 επιχειρήσεις στο νησί και προσφέρει 100% κάλυψη, εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές. 

Οι επόμενες πόλεις που πρόκειται να ενταχθούν στο δίκτυο της Wolt, είναι: η Χαλκίδα από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, καθώς και η Κατερίνη, η Καλαμάτα και η Ξάνθη από τα μέσα Ιουνίου. Πριν από μερικές ημέρες, η εταιρεία είχε ήδη ανακοινώσει την έναρξη της λειτουργίας στο Ρέθυμνο, τα Ιωάννινα και τις Σέρρες.

Συνολικά θα συνεργάζεται με περισσότερα από 500 εστιατόρια, 75 καταστήματα λιανικής και αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω.

Με την εκκίνηση της λειτουργίας της πλατφόρμας στις παραπάνω πόλεις, η Wolt θα εξυπηρετεί πλέον συνολικά 17 πόλεις στην ελληνική επικράτεια, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στη Wolt το γεγονός ότι εγκαινιάζουμε την παρουσία μας σε οκτώ νέες πόλεις σε όλη την Ελλάδα και που πλέον δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους τους και τις τοπικές επιχειρήσεις να απολαμβάνουν την τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής μας, σε συνδυασμό με την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τη διαδικασία online παραγγελίας φαγητού και άλλων αγαθών, όσο πιο εύκολη και γρήγορη γίνεται, έτσι ώστε οι χρήστες της εφαρμογής να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ένα ψηφιακό πολυκατάστημα στην τσέπη τους».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News